A ono... Zato imaš "kontrolnu ploču"... Možda je tako malo brže doć do nečeg što želiš (avatari, e-mail...), ali i ovako je dosta brzo... ako se napravi za firefox, onda će i svi koji korsite Operu, htjet to za Operu...![]()
![]()
Jeli ih tko zna napraviti?
Bilo bi dobro napraviti jednu za ovaj forum, forum.hr već ima.
POGLEDAJTE
Meni se ćini dobra ideja.
A ono... Zato imaš "kontrolnu ploču"... Možda je tako malo brže doć do nečeg što želiš (avatari, e-mail...), ali i ovako je dosta brzo... ako se napravi za firefox, onda će i svi koji korsite Operu, htjet to za Operu...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ico86
Pa neka se prebace na mozillu, bolja je![]()
Ha, ha...Izvorno postao a.k.
Dobar vic... ja koristim Operu, i meni je bolja od Mozille... Sve je to subjektivno i kako se ko naviken... neko se navko na mozillu pa mu je ona bolja a neko na operu...
pa onda ako bi se to radilo što si ti predložio u prvom postu, onda bi trebalo napraviti za oboje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mozilla Firefox je po meni puno boljaod Opere!![]()
Pa dobro, možda netko to zna raditi, pa napravi za oboje.Izvorno postao Ico86
Dosta sa offtopicom.Izvorno postao drbizar
ja sam prije par mjeseci skinuo predožak i počeo radit. trenutno je napravljeno oko 20-ak %. stao sam zbog osobnih obveza. inaće, koristi se xml, i dosta je zahtjevno za napravit, tako da se konkretno neću još sigurno 2-3 tjedna s tim zabavljat dok ispiti ne prođu. al eto, poslije 15.10. možda bi mogli očekivat neku beta verziju.
Bookmarks