Izvorno postao ravilov
Imam najnoviji firmware-a R1DB001...
Al odnesi na SERVIS, od kud mi drugi mobitel, uostalom zasto? pa je novi, star je dva tjedna... ako me kuzis?!
Izvorno postao ravilov
Imam najnoviji firmware-a R1DB001...
Al odnesi na SERVIS, od kud mi drugi mobitel, uostalom zasto? pa je novi, star je dva tjedna... ako me kuzis?!
U EMSC-u ti obicno daju zamjenski mobitel (neka krama, ali ajde, da se koristiti).Izvorno postao zinke
Zasto? Pa imas problema s njim! Duzni su ti ga popraviti! Tome i sluzi garancija.
To sto je mobitel nov nista ne znaci, cak su ponekad novi mobiteli podlozniji kvarovima od starijih, "razradjenih".![]()
A odeš u servis i kažeš di je problem, i da ti to ODMA riješe, jer ti mobitel hitno treba i nemaš drugi...Izvorno postao zinke
Zato da nebi morao stalno ručno tražit mrežu i praviti stalno master reset...uostalom zasto?
Bez obzira da je star dva dana... odneseš ga u servis i riješe ti problem... možda je problem u tome ako je brandirana na VIP da im softver "kenja" nešto... pa ti možda stave nebrandirani soft gore... Pa čak i da ti stave stariji soft (zanči onaj prije tog R1DB001), ali glavno da radi...star je dva tjedna... ako me kuzis?!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks