hm, vidim ja je klizni, a debljina 16.9 mm, znaci ok je debljina
kakvi su utisci, daj malo javite ******
kakav mu je mp3 player, koliko drzi baterija, brzina, igre, kako lezi u ruci, da li je za kucanje poruka, i kolika mu je cijena
hm, vidim ja je klizni, a debljina 16.9 mm, znaci ok je debljina
kakvi su utisci, daj malo javite ******
kakav mu je mp3 player, koliko drzi baterija, brzina, igre, kako lezi u ruci, da li je za kucanje poruka, i kolika mu je cijena
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
zaslon odlican,klizni mehanizam vrlo solidan,jedina mana je mala sporost softvera.baterija traje oko cetiri dana uz normalno koristenje.ima ga jedan moj prijatelj pa ga cesto imam u rukama.![]()
![]()
![]()
zaslon odličan,slide ok,bolji neg na d600...zvuk odličan...
baterija traje 1 dan uz normalno korištenje,toliko je meni,onaj tko ti kaže 4 dana,taj laže,pa 500maha ima,živa katastrofa,velika šteta-jer crni el71 izgleda
@Smogovac pazi na izražavanje
Zadnji uredio Sljaka : 19-10-2006 u 20:23
Meni traje 3 dana![]()
prijatelju vjerujem ako kaze da traje oko cetiri dana,uz normalno koristenje(par min. razgovora i pokoji sms).naravno da se moze potrositi i za jedan dan ako 3h slusas mp3-ce,imas dva sata razgovora i 50 sms-ova.Izvorno postao smogovac
Zadnji uredio Sljaka : 19-10-2006 u 20:24
Meni taj isti traje 3 dana. Mozda se nije baterija formirala jos kod tebeIzvorno postao smogovac
![]()
Zadnji uredio Sljaka : 19-10-2006 u 20:23
Jel možete reći kakav je klizni mehanizam?
Kako se povezuje s kompom (jednostavno, slozeno)?![]()
U biti jel se isplati kupiti?
odličan
možeš BT i data kablom (nedobije se u paketu), jednostavno je
po meni DA
- Red-Gsm.net -
klizni mehanizam je dosta stabilan, jedan od boljih što se tiće kliznih uređaja. povezivanje preko BT-a jako jednostavno, 3 klika, i to sa orginalnim MPM-om.
a jel se isplati, to ovisi o tome što želiš. bilo ti je već dosta rasprava o prednostima i manama dotičnog uređaja.
Bookmarks