Šta bi ovo značilo?
With your multimeter check the continuity over this component, if it is open then your fuse is blown.
****** mater može mala pomoć...
Šta bi ovo značilo?
With your multimeter check the continuity over this component, if it is open then your fuse is blown.
****** mater može mala pomoć...
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
znaci da sa mjeracem na komponenti na plocici telefona provjeris stanje , mislim da su amperi u pitanju ili volti mozda
izmjerio sam na tome kaj piše na onoj stranici i dobro je 5V tamo piše i tako je kod mene.Hmm..i kaj sada da probam?
OT: šta je PCekspert server pao?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
aha , ili je na odrzavanju .
ako ti je po mjerenju u redu , onda ti mozda nekaj drugo ne stima sa mobom
Ima neko nekakvu ideju??
daj mi linka za taj text jer mi izgleda da ti trebaš vidjeti da li je taj osigurać puko, a ne napon izmedju dvije točke. Hoću reći, ako se mjeri na osiguraču, ako je i izgorio on, napon svejedno bude 5 v izmedju točaka....Izvorno postao blozer
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
U prvom potsu je link no evo ponovno
http://www.mobilegadgetnews.com/inde...showtopic=6080
Moraš provjeriti da li je prekinut, a ne napon. Znači multimetar i stavi na mjerenje otpora. Ako je otpor nula ili blizu nuli, osigurač je Ok, a ti u banani, ako je beskonačan (kužiš kaj mislim), riknul ti je osigurač. Sorry možda pišem nekaj kaj znaš ali neznam na kojoj si razini.Izvorno postao blozer
![]()
na malo većoj razini
Siutra imam labos pa ću tamo to provijeriti![]()
Znači ako je otpor velik onda mjenjam taj smt element?
Aj pogledaj na tom linku kako se zove taj element točno da znam tražiti u chioteci.Buni me engl. ovaj..
edit:sad sam doma izmjerio.. Otpor je 0 ohma..
Hmmm:bunny:
Zadnji uredio blozer : 05-10-2006 u 19:45
Onda ti je osigurać ok, nešto drugo traži.Izvorno postao blozer
jedna od mojih mpx se takodjer nije zeljela puniti, flashanje nije pomoglo, tako da...![]()
Bookmarks