Najjednostavnije kaj mi pada na pamet i bez puno priče je OVOIzvorno postao Symbian FAN
Najjednostavnije kaj mi pada na pamet i bez puno priče je OVOIzvorno postao Symbian FAN
ok, pogledat ću... i na kraju jel ima ili nema VIDEO snimanje. Ja u meniu vidim samo slikanje... ne razumijem... ili ima samo video reprodukciju
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao Symbian FAN
Moras ga flashati da bi imao tu opciju![]()
Skini si program LeaderGL FlexEditor i u njemu se može uključiti video snimanje, jer neke moto v3 nemaju u originalu video snimanje![]()
ne mora se flashat da bi imao tu opciju... edit 0032_0001 seem-a i izmjena mma_ucp filea i evo videorecording-aIzvorno postao prpic
@ Gogs
prekomplicirano riješenje...
Da, video nemaju "serijski", moras to omogucit preko kompa a ovo za punjenje mi je prvi glas! Cudno... A dobro, glavno da je napuni!
flashanje ti razjebe sve moguće postavke u mobitelu, pa da vidimo onda šta je više kompliciranije!Izvorno postao andrija
Samo treba u 0032_0001 seemu staviti jednu kvačicu i spremiti, i dodati u mma fileu mjesto za videokameru (ne nužno, ovisi ako već postoji u mma...) i to je to. jako jednostavno
Ma meni vam je što se tiče Motorole sve komplicirano jer NIŠTA neznam oko toga. ah, sad još i to moram tjedan dana studirat... Jel ima netko negdje u pdf ili notpadu od A-Ž od uštekanja data kabela u mob do ištekivanjakako se to radi??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
nisi me shvatio, ja sam mu u postu prije tvoga sugerirao ne da flasha, već da upotrijebi prog Leader GL Flexeditor, a u njemu je uključivanje video snimanja daleko jednostavnije nego mijenjanje seema, jer čovjek se prvi put susreće sa Moto i nema blage veze što je seem pod broj jedan.Izvorno postao GoGs
Dakle, najjednostavnije je Leader GL Flexeditor i u njemu odabereš moto V3 i uploadaš seem sa telefona (opcija u meniu) i uključuš video, zatim stisneš na save to phone.
Voila!![]()
Bookmarks