Kada ti traži kod,samo stisni menu i tražit če ti kod mobitela.Izvorno postao Cvigs
![]()
napravio sam veliku glupost s ovim mobitelom. stavio sam kod zaključavanja na poruke i više ga se ne mogu sjetiti. dali mi itko može reći kako da to otključam? prije ovoga sam imao v550 i tamo sam nešto stisnuo pa mi se prebacilo na "sigurnosni kod" pa sam ga mogao otključati bez problema ako sam zaboravio kod. dali ima takva nekakva tipka i na ovome telefonu?? molim vas pomozite!![]()
![]()
Kada ti traži kod,samo stisni menu i tražit če ti kod mobitela.Izvorno postao Cvigs
![]()
Spojiš mobitel sa Motokit-om i možeš mu iščitati sve moguće kodove (osim sim locka)Izvorno postao Cvigs
to su: Phone Lock Code
Security Code
Phone Unlock Code
[quote=Ghost Face]Kada ti traži kod,samo stisni menu i tražit če ti kod mobitela.
ništa se ne pojavi. menu tipka je ona u sredini ne? nemam baš prevelikog iskustva s ovim mobitelom, a nisam se ni mogao preveć upoznati jer su mi upute na talijanskom. mobitel sam nabavio nov za 1500 kuna.
Izvorno postao GoGs
rado, samo kada bih znao nešto o motokit-u. može pomoć oko toga. nisam upoznat s time.
Zadnji uredio Inovator : 25-09-2006 u 22:30
jooj, nikad nisi spajao mob sa kompom... ajd ovako napravi.Izvorno postao Cvigs
stisni tipku meni i uđi u poruke (tražit će te kod koji ne znaš!), zatim kad te traži kod, stisni opet tipku meni i prebacit će ti na drugi kod. samo popuniš sva mjesta sa nulama i potvrdi... uči ćeš u poruke
ovo je najjednostavniji put za to....samo ne kužim kako ti ne radi....čačkaj još malo sigurno će ti izbacit da upišeš securityIzvorno postao Ghost Face
Izvorno postao mobman
ma kaki! nula bodova! stalno mi piše da upišem kod otključavanja. stišćem tipku meni ko kreten! ništa.... ne znam više šta da radim. možda stišćem krivu tipku....
moraš stisnuti onu tipku sa kojom ulaziš u meni!!Izvorno postao Cvigs
EDIT: fora je u tome što v3x nema tu tipku... ima samo tipku fire u sredini... a na tu tipku očito ne šljaka.
probaj sa drugim tipkama ( recimo sa *, #, tipkama sa strane), negdje mora biti da uđeš u taj meni
Izvorno postao GoGs
vjeruj mi, probao sam sve i jednu tipku. imao sam v550 i tamo sam mogao prebaciti na security code. ali ovdje sam sve probao. dao sam sada frendu mob jer njegov stari ima tih nekih programa kojima bi možda mogao očitati taj kod. ako ne uspije, onda ću probati sa tim motokitom. ne znam se služiti s tim, ali ću te tražiti za savjet ako će trebati. ipak hvala!![]()
trebat će ti kabal, uredno instalirani driveri od mobitela da ga komp lijepo prepoznaje i taj motokit. preko njega iščitaš u sekundi... A da te pitam, jel si probao master reset? nisam nikad probao u tom slučaju pa možda vrati kod na početni...?!Izvorno postao Cvigs
Izvorno postao GoGs
problem je riješen! master reset je riješio sve. samo ne mogu više staviti šifru na poruke, ali nema veze. važno je da mogu da uđem u poruke. stoga ova tema može da bude![]()
hvala!
Bookmarks