Kartica radi, to je provjereno...još jedino da probam sa drugim računalom...makar, mislim da je računalo uredu, jer sve drugo kaj se ukapča na USB (pa i taj di sam probao fotić) radi bez problema...
Kartica radi, to je provjereno...još jedino da probam sa drugim računalom...makar, mislim da je računalo uredu, jer sve drugo kaj se ukapča na USB (pa i taj di sam probao fotić) radi bez problema...
Bom Chicka WahWah
Evo, dao sam frendu fotić da ga isproba i na svom kompu, ali ni njemu ne radi, što znači da ke ipak problem u fotoaparatu. Nemam namjeru kupovat card reader jer jedina mem. kartica koju imam je ta u fotiću, nego ću ga lijepo odfurat na servis, imam garanciju i neka ga lijepo poprave...fotić nije padao, zbilja s njim rukujem za 5 i onda se ovo dogodi...*ebote Sony!![]()
Bom Chicka WahWah
I nemoj prihvatiti nikakvu "svoju" krivnju ili ikakve nadoplate u ovlastenom servisu. Jednostavno aparat je riknuo u garantnom roku i oni ga imaju popraviti ili zamijeniti. Tu se nemoj dati zaj...vati.
Odnio sam ga danas na servis, uzeli su mi garanciju i račun i biti će gotov za nekih 15 dana...brzina im je vrlina![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks