Probaj posuditi citac kartica pa probaj preko njega prebaciti slike, da vidis dali je do aparata ili racunala
Probaj posuditi citac kartica pa probaj preko njega prebaciti slike, da vidis dali je do aparata ili racunala
Tko rano rani, zajebo je pjetla
1. Ljudi, kupite si card reader. Ova napravica doci ce handy u mnogo slucajeva. Pored toga card reader brzi je i pouzdaniji nacin prijenosa podataka. Nadalje gotovo svi koji se danas daju kupiti podrzavaju gotovo sve bitnije memorijske medije, tako da ce se i tu mnogo puta pokazati njihova korisnost, jer cese moci komunicirati i prenositi fotke sa kartica koje vas foto aparat ne podrzava (korisno kod razmjene fotografija).
2. Card reader trazi manje com. podataka od USB porta i ne riskirate razne nekompatibilnosti.
3. Phyto...ti ucini sljedece: posudi od nekoga card reader i zatim provjeri ispravnost memorijske kartice. Nadalje ako je kartica OK, instaliraj drivere od aparata ne neko drugo racunalo, u koje ga nisi stekao i isprobaj cijelu stvar onda na tome racunalu, ako i dalje ima problema stvar je u aparata...dakle servis, ako na drugome kompu sve radi stvar je u tvome kompu (ili USP port ili Win XP).
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Kartica radi, to je provjereno...još jedino da probam sa drugim računalom...makar, mislim da je računalo uredu, jer sve drugo kaj se ukapča na USB (pa i taj di sam probao fotić) radi bez problema...
Bom Chicka WahWah
Evo, dao sam frendu fotić da ga isproba i na svom kompu, ali ni njemu ne radi, što znači da ke ipak problem u fotoaparatu. Nemam namjeru kupovat card reader jer jedina mem. kartica koju imam je ta u fotiću, nego ću ga lijepo odfurat na servis, imam garanciju i neka ga lijepo poprave...fotić nije padao, zbilja s njim rukujem za 5 i onda se ovo dogodi...*ebote Sony!![]()
Bom Chicka WahWah
I nemoj prihvatiti nikakvu "svoju" krivnju ili ikakve nadoplate u ovlastenom servisu. Jednostavno aparat je riknuo u garantnom roku i oni ga imaju popraviti ili zamijeniti. Tu se nemoj dati zaj...vati.
Odnio sam ga danas na servis, uzeli su mi garanciju i račun i biti će gotov za nekih 15 dana...brzina im je vrlina![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks