pomiče se zbog rotacije(rotiranje zemlje oko njezine osi) koja traje 23 h 56 min. i 58 s. Kod svakog dana u godini se izgubi ponešto sekundi na trajanje dana pa ga zato pomičeno da bi se to izgubljeno nadoknadilo!![]()
pomiče se zbog rotacije(rotiranje zemlje oko njezine osi) koja traje 23 h 56 min. i 58 s. Kod svakog dana u godini se izgubi ponešto sekundi na trajanje dana pa ga zato pomičeno da bi se to izgubljeno nadoknadilo!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ne nego se zbog toga dodaje jedan dan svake 4 godine, sat se pomiče jednostavno zbog - dana....inače bi po zimi ljudi radili po "noči" do pol 9 ujutroIzvorno postao silvano
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
....................
Nešto mi nije jasno. Mi smo prema GMT +1 sat (u odnosu na London). Sad gledam dolje na forumu, piše da je GMT +2. Dobro, kužim to.
Ali, jesmo onda 7 sati razlike u odnosu na New York ili 6, odn. miču li i Njujorčani sat naprijed-natrag?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ovisi dali taj zakon vrijedi u njihovoj državi. Moram li ti napomenuti da SAD ima 50 država, a svaka ima svoj zakon
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Koliko ja znam u svim drzavama se vrijeme pomice (to je medjunarodno dogovoreno) , ali mislim da se nemice svuda u isto vrijeme nego razlicito
EDIT: vidim da nisam u pravu![]()
kaj vi mislite, jel postoji neki "službeni sat" u svijetu po kojem se svi ostali satovi ravnaju?
Bookmarks