Imam i čitavi A0000000.bin file sa ispravnog CX65 samo mi treba caka kako taj čitavi fullflash ubaciti u riknuti CX65. Ajmo, dečki, ćevapi plus piva....
Imam i čitavi A0000000.bin file sa ispravnog CX65 samo mi treba caka kako taj čitavi fullflash ubaciti u riknuti CX65. Ajmo, dečki, ćevapi plus piva....
Ako možeš izračunati bootkey u Papua utils (imaš tu na forumu tutorial) onda ćeš ga moći spojiti na x65 flasher i upucati mu fullflashIzvorno postao Stile
![]()
Ako telefon ne daje nikakve znakove života (dakle ni ne pokušava se upaliti) nije dobro. Ako je tako, pokušaj ga pokrenuti u service modu sa PapuaUtilsom, ako ti to uspije moći ćeš mu izračunati bootkey i napraviti .ini za x65flasher. Nakon što to napraviš trebao bi ga moći flashati sa x65flasherom.
Kliknem na Service Mode, stisnem kratko tipku za paljenje, ali Papuautils javi da nema pinga s telefona... Gotovo???
Od svih odgovora koje smo ti dali, nismo te pitali kakav kabel uopće imaš.
Jel imaš originalni SIemensov? Ako je tako onda ti tu i nema pomoći, tj. normalno je da ništa osim službeng update-a ne prepoznaje mob
Da nabavi stari neoriginalni nemodificirani kabel za C55, on ti daje najbolje rezultate sa papuautilsom.
Imam DCA-510 Siemensov, ali s njim sam bez problema preko Winswupa upucavao softver i razne patcheve na S55. Nije valjda da S55 radi OK s tim kabelom, a CX65 ne?!?
A plus toga s tim kabelom mi se ispravni CX65 uredno upali i mogu čačkati...
Zadnji uredio Stile : 27-09-2006 u 21:09
Bookmarks