ok,ma slušalice sam spojio ali mi nije htio raditi dok nisam napravio acces point!![]()
ok,ma slušalice sam spojio ali mi nije htio raditi dok nisam napravio acces point!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
aj ak neko skuzi tu foru sa blicom nek javi jer mi je potrebn cesto a nisam jos nasao nista s cim bi ga mogao upaliti...
Koji program koristiti za zakljucavanje galerije (da trazi sifru za pristup) te koji mi omogucava da vise tog zakljucam...
potraži malo po forumu... dosta se govorilo o tome!Izvorno postao Negativac
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Idem onda dalje trazit....
isprika...
jos nisam nasao ono za zakljucavanje galerije...
da nebi bilo da nisam trazio pa sam pito jer jos neznam nac...
nego nije bitno neka ostane otkljucana ali jel imo ko kakvih iskustva sa slijedecim problemom:
kad idem pustit neku pjesmu koju sam si prebacio sa kompa dogodi se da mi sam izade iz svega galerije i svega i onda ponovno moram ulazit i kad idem ponovno pustiti tu stvar opet izade dok vecinu normalno pusta ali tih iznimaka se zna dogodit na 100 pjesama da ih je 10 otprilike i fakat neznam kaj bi to moglo bit..![]()
Može biti da je do pjesme... ili nešto ne štima sa pjesmo ili je nisi dobro prebacio il možda mmc malo šteka... meni se to nikad nije dogodilo na 6630...![]()
Jel koristiš "već ugrađeni" mp3 player ili neki drugi?
Ako koristiš neki drugi, ja bi probao sa "običnim" koji si dobio već sa mobom...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks