A par minuta po par minuta...
Ja osobno ako bi ikad išta snimo sa mobom, nikad nebi bilo ništa duže od pola minute-minutu... tako da to meni ne smeta...![]()
Ja imam u 6630 memokarticu od 512MB i nisam primjetio da mi išta šteka...![]()
A par minuta po par minuta...
Ja osobno ako bi ikad išta snimo sa mobom, nikad nebi bilo ništa duže od pola minute-minutu... tako da to meni ne smeta...![]()
Ja imam u 6630 memokarticu od 512MB i nisam primjetio da mi išta šteka...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
To je zato sto 6630 snima 3gp, a n70 mp4 video koji mnogo vise prostoraIzvorno postao Ico86
zauzima, ali takodje moze da snima i 3gp i onda glatko ide![]()
A da, stvarno...Zaboravih da N70 snima u mp4, ali N70 ima 20-ak MB interne memorije, što je vjerojatno dosta za koju minutu filmića...Izvorno postao Undead
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni na mojoj 39 MB dosta za 7 minuta i nešto sitno...
Kad prebacim da snima na karticu piše 59:59![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
sve mi se cini da cu ga brzo kupiti..jer svida mi se od prvog dana kada sam ga vidila...
![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
A steta ali valjda ce se to promijeniti u skoroj buducnosti jer je iritirajuce a probat cu to sa memorijom telefona...
to sa 59:59 min snimanja je jadno
to sam vas isto medu ostalim htio pitat zasto je automatski snimanje ograniceno na cuku vremena ja sada sa nesto vise od 100 pjesama i 300-400mb slobodne memorije opeet mogu snimati cuku vremena
i snimim video od 10 i opet imam opet cuku...
onak zapito sam se wtf?
prvo sam mislio da je neka greska ali stvarno ograniceno necim u softwareu il necem, kak da to sredim jer onak iz fore bi u kinu snimio film i slicne stvari cist za gust a i bilo bi bolesno vidjet:''preostalo vrijeme snimanja 120:59 min![]()
Pa ako želiš snimat više od jednog sata jednostavno snimaj više puta iako je meni kvaliteta loša ako biš snimao u kinu ili nešto sl. mobiteli nisu baš za to.Izvorno postao Negativac
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Za N70 imaš camcoder programa koji snimaju bez limita (dok ne popuniš karticu memorijsku)... to oni uvijek limitiraj. npr. na mojoj bivšoj 7610 je bilo limitirano samo 10 min, ja sam snimio drugi program za snimanje i mogao sam satima (ali sam imao 256 mb karticu pa baš nije bilo puno satiIzvorno postao Negativac
)
Za moju N73 još nisu izašli takvi programi, ali ja nikad nisam snimao ništa duže od 10-15 min... Ovo za snimanje filma u kinu je uzaludan pokušaj, nemoj se mučit... mrak će ti ugušit snimku
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Hahahahah ja sam mislio da sam samo ja odje ludIzvorno postao Negativac
![]()
Bookmarks