Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

motorola software

pozdrav! molio bi vas nekoga ako ima interni software za motorole, trebao bih onu najnoviju verziju kakva je npr. u v360v, dakle triplets ili koja je već. imam jednu stariju motorolu ali mi je otišao software pa da napravim upgrade ili na svježe bacim software na nju, pa ako imate linkove za toolsima, softwareom i uputama kako prebaciti software na motorolu.imam usb kabel pa nije problem

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jao, pretrazi malo. Imas sve tu:http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610 ili tu:http://www.bluedevil.com.hr/ ili na motomodders.net

imas i tu sad firm-ove umjesto na motomodders:http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...d=1#post403910

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thnx, pogledat ću

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao artcore
    pozdrav! molio bi vas nekoga ako ima interni software za motorole, trebao bih onu najnoviju verziju kakva je npr. u v360v, dakle triplets ili koja je već. imam jednu stariju motorolu ali mi je otišao software pa da napravim upgrade ili na svježe bacim software na nju, pa ako imate linkove za toolsima, softwareom i uputama kako prebaciti software na motorolu.imam usb kabel pa nije problem
    ajdemo po redu.
    1. odlučio si flashat mobitel
    2. reci nam koji model moba imaš
    3. TRIPLETS ne paše na v360 (stavi i imaš mrtav mobitel)
    4. Prouči linkove koje si dobio od kolege BM0021

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajd za pocetak napisi o kojoj se motoroli tocno radi i u kakav je problem u pitanju da te mozemo malo usmjerit...

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

motorola software

= Citat = Izvorno postao BM0021
    Ajd za pocetak napisi o kojoj se motoroli tocno radi i u kakav je problem u pitanju da te mozemo malo usmjerit...
    pozdrav. ma radi se o vrlo starom modelu koji još možda mogu spasiti, motorola v300. jednom je samo prestala raditi kako treba, tj.sve je na njoj radilo osim glavnih funkcija mobilne mreže, iako je pokazivala da ima signala i sve.na t-mobile mreži je.samo iako pokazuje da ima signala, nema onog zvuka dok pokušavam provjeriti stanje na računu,ili zvati nekoga, one standardne smetnje na zvučnicima, i ne mogu ni zvati ni slati poruke ni provjeriti stanje na računu,sve što ima veze s mrežom.a pokazuje signal normalno.s vremena na vrijeme pun do kraja,onda nestane, pa opet pun i tako.a zapravo nema uopće signala. ili je otišla antena ili software (firmware) jer prije dok je bila ispravna sve je radilo do jedne večeri,sve ok. ja ugasio normalno mobitel i ujutro mobitel nisam mogao niti uključiti u 20 pokušaja.onda se dao uključiti odjednom.ali s ovim navedenim problemima. ne nosi mi se ga u servis jer mi se ne isplati platiti popravak, pa sam mislio promijeniti software na njemu, ako je problem do njega. imam usb kabel tako da je sve ok. radio sam sa normalnim softwareom za nju, motorola phone tools, tako da mi to nije nešto novo ali nisam još radio sa softwareom za backup ili upgrade tripletsa na nju ili na čisto stavljanje najnovijeg tripletsa pa me zanima gdje mogu skinuti taj najnoviji triplets koji odgovara mojoj motoroli, prastaroj v300?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo si skini ovaj pdf fajl:http://www.sendspace.com/file/fkklu8
    To su ti upute sta sve trebas i u kratko sta radis...
    Vecinu toga ces nac na http://www.bluedevil.com.hr/ ili tu na forumu pod molbe/zahtjevi ili linkovi. Firmware sam nasao na motomodders.net, tamo se registriraj pa pod download/firmware nadi v300 i skini monsterpack. Taj ce ti zakljucat mob na T-mobile, ali i bio je zakljucan vec jelda?

Trebas PST, p2k drivere, taj monster pack i reflash za hr jezik, mislim da je to to. Ne zaboravi napunit bateriju...

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

motorola software

= Citat = Izvorno postao BM0021
    Prvo si skini ovaj pdf fajl:http://www.sendspace.com/file/fkklu8
    To su ti upute sta sve trebas i u kratko sta radis...
    Vecinu toga ces nac na http://www.bluedevil.com.hr/ ili tu na forumu pod molbe/zahtjevi ili linkovi. Firmware sam nasao na motomodders.net, tamo se registriraj pa pod download/firmware nadi v300 i skini monsterpack. Taj ce ti zakljucat mob na T-mobile, ali i bio je zakljucan vec jelda?

Trebas PST, p2k drivere, taj monster pack i reflash za hr jezik, mislim da je to to. Ne zaboravi napunit bateriju...
    registrirao sam se na motomodders.com ali što god pokušam skinuti piše mi error, linkovi ili ne valjaju ili ne znam što.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao artcore
    pozdrav. ma radi se o vrlo starom modelu koji još možda mogu spasiti, motorola v300. jednom je samo prestala raditi kako treba, tj.sve je na njoj radilo osim glavnih funkcija mobilne mreže, iako je pokazivala da ima signala i sve.na t-mobile mreži je.samo iako pokazuje da ima signala, nema onog zvuka dok pokušavam provjeriti stanje na računu,ili zvati nekoga, one standardne smetnje na zvučnicima, i ne mogu ni zvati ni slati poruke ni provjeriti stanje na računu,sve što ima veze s mrežom.a pokazuje signal normalno.s vremena na vrijeme pun do kraja,onda nestane, pa opet pun i tako.a zapravo nema uopće signala. ili je otišla antena ili software (firmware) jer prije dok je bila ispravna sve je radilo do jedne večeri,sve ok. ja ugasio normalno mobitel i ujutro mobitel nisam mogao niti uključiti u 20 pokušaja.onda se dao uključiti odjednom.ali s ovim navedenim problemima. ne nosi mi se ga u servis jer mi se ne isplati platiti popravak, pa sam mislio promijeniti software na njemu, ako je problem do njega. imam usb kabel tako da je sve ok. radio sam sa normalnim softwareom za nju, motorola phone tools, tako da mi to nije nešto novo ali nisam još radio sa softwareom za backup ili upgrade tripletsa na nju ili na čisto stavljanje najnovijeg tripletsa pa me zanima gdje mogu skinuti taj najnoviji triplets koji odgovara mojoj motoroli, prastaroj v300?
    antena kao takva nije, vjerovatno pojačalo... SW teško za ovakav slučaj, no vrijedi probati, svakako.

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    antena kao takva nije, vjerovatno pojačalo... SW teško za ovakav slučaj, no vrijedi probati, svakako.

jednom mi je taj mobitel pao s visine od oko 1 m ali ostao je čitav i znao sam da će ga kad tad software zezati jer pri udarcu se automatski resetirao i od onda sve do sad radio normalno a sada ga signal zeza. probat ću software zamijeniti samo ne znam što je sa siteom tim motomodders.com kad mi nijedan link nije radio, valjda je zauzet server...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download linkovi za PocketPC
    By Tommek in forum Nokia
    Odgovora: 42
    Posljednji post: 11-12-2010, 16:30
  2. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja