Izvorno postao
artcore
pozdrav. ma radi se o vrlo starom modelu koji još možda mogu spasiti, motorola v300. jednom je samo prestala raditi kako treba, tj.sve je na njoj radilo osim glavnih funkcija mobilne mreže, iako je pokazivala da ima signala i sve.na t-mobile mreži je.samo iako pokazuje da ima signala, nema onog zvuka dok pokušavam provjeriti stanje na računu,ili zvati nekoga, one standardne smetnje na zvučnicima, i ne mogu ni zvati ni slati poruke ni provjeriti stanje na računu,sve što ima veze s mrežom.a pokazuje signal normalno.s vremena na vrijeme pun do kraja,onda nestane, pa opet pun i tako.a zapravo nema uopće signala. ili je otišla antena ili software (firmware) jer prije dok je bila ispravna sve je radilo do jedne večeri,sve ok. ja ugasio normalno mobitel i ujutro mobitel nisam mogao niti uključiti u 20 pokušaja.onda se dao uključiti odjednom.ali s ovim navedenim problemima. ne nosi mi se ga u servis jer mi se ne isplati platiti popravak, pa sam mislio promijeniti software na njemu, ako je problem do njega. imam usb kabel tako da je sve ok. radio sam sa normalnim softwareom za nju, motorola phone tools, tako da mi to nije nešto novo ali nisam još radio sa softwareom za backup ili upgrade tripletsa na nju ili na čisto stavljanje najnovijeg tripletsa pa me zanima gdje mogu skinuti taj najnoviji triplets koji odgovara mojoj motoroli, prastaroj v300?
Bookmarks