Krivi podforum. Za ovakva pitanja postoji podforum Mobilni telefoni opcenito - Usporedbe modela.
stamislite, koji je mobitel "bolji", misljenja, iskustva.....
Krivi podforum. Za ovakva pitanja postoji podforum Mobilni telefoni opcenito - Usporedbe modela.
premjesteno![]()
iPhone 5s 16 GB
N70 definitivno... ipak je to symb...
Bila je slična tema već čini mi se....evo je: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16277
jedino u čemu je W810 je bolja je baterija i dimenzije, a kamera ima autofocus...
Ali zato N70 ima symb, bolji je video kad snimaš, puno više aplikacija i mogućnosti, veći displey, 3G...
Moj izbor: N70!![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jao kolko vakih tema ima,koristi search
a inace symbian vs dummy je i glupo usporedivat ako znas koje su mogucnosti symbiana(to ti je kao ps2 vs kompjuter)
N70....... sve već gore navedeno
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
W810 definitivno![]()
i ja sam za N70..nadam se da cu ga i ja imati jednog dana!!![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
uspoređuješ dummy i smartphone......ovisi koje su tvoje potrebe....
ako ti je bitniji mp3 player onda defenitivno w810i pošto je walkman, a ako želiš smartphone N70.......
Ali i za N70 ima jako dobrih aplikacija (mp3 playera), koje mogu konkurirati i W810 po tom pitanju... jedino neznam kakv je zvuk...
Ko što sam napisao: jedina "realna" prednost W810-ke su manje dimenzije, i baterija koja duže drži...
zvuk je na w810 puno bolji od mojih dosadašnjih mobitela, a i 3.5mm priključak je praktičan, ako ti je bitniji mp3 uzmi w810.
Siemens SL45>Siemens S55>Nokia 7250>3650>6600>6630>Samsung D600>SE W810i>Nokia N73>Nokia 5800
Da, ali 3.5mm piriključak se spaja preko onog porta, znači nema "direktan" 3.5mm priključak (isto tako ima i W800)Izvorno postao IceM4N
Ja bi se na tvom mjestu odlučio na W810 ima bolju kameru i ljepši mi je nekako,jedino ako te privlači symbian onda N70
N70![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks