To ti je spika, Moby nema news grupu, pa ako otvorimo Mobil grupu onda je Mobil bolji magazin...Am I right
P.S. I da, slažem se sa Rospayom, Sodomom i ostalim ljudima iz ovog topica...Usenet grupa je nepotrebna![]()
To ti je spika, Moby nema news grupu, pa ako otvorimo Mobil grupu onda je Mobil bolji magazin...Am I right
P.S. I da, slažem se sa Rospayom, Sodomom i ostalim ljudima iz ovog topica...Usenet grupa je nepotrebna![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Da, to bi bilo dobro, podržavam, iz više razloga.
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
Mislim da sam na njuzima bio jedno 10 puta u životu, i to mahom u BINARIES i sličnima, skidajući MP3, filmove i ine takve tričarije. Inače mi to djeluje dosta nepregledno, nekako bez kraja i konca.
BlueDevil <-- just my two cents
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...i ja se slažem, ima dosta ljudi na newsima i zašto NE?Izvorno postao borisd
- Red-Gsm.net -
Zasto da? Bas me zanima...Izvorno postao mulder
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
kao prvo znak prestiža...tamo je bug, vidi, pc chip, pc play tj. svi imformatički časopisi pa zasto nebi mobil
kao drugo tamo ima PUNO ljudi te bi se sigurno dosta ljudi uputilo i saznalo( ipak ima onih koji neznaju za ovaj forum) za ovaj forum, mobil bi postao popularniji kako da se izrazim BOLJI zato sto ima SVOJU grupu na newsima
....A da čujem zašt NE?
Zadnji uredio RedkinG : 22-09-2006 u 22:46 Razlog: slovo
- Red-Gsm.net -
Ja nisam rekao "NE" nego da ne znam zašto.
Sad kad vidim šta Mulder veli, mislim da ima pravo i da to i ne bi bilo tako loše...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
To nije valjani razlog, forum je dovoljan a newsgrupa ne postoji zato da bi se propagirao forum ili nesto, nego uglavnom za pitanja vezana uz temu casopisa, a za to postoji newsgrupa i jos jedna nije dovoljna.
Prestiz? Daj molim te, newsgrupe ne postoje zbog kurcenja; pa tamo je bug, zasto ne bi i mobil...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks