Mora u elektromagic..imaš u zg, u planinskoj ulici
Meni kad sam bio su naplatili 400kn
frend ima naviku bacanja moba dok nešto ne radi ili mu se baterija isprazni.. e sad, ima SE D750, baterija mu se ispraznila i on ga normalno u zid... i ode display... gdi se to može promijenit ili kupit, ja mu ga promijenim.. negdje u okolici zagreba ili bliže koprivnici??
Mora u elektromagic..imaš u zg, u planinskoj ulici
Meni kad sam bio su naplatili 400kn
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
lud ti je frend lol,inace display je oko 350-400kn
Ja sam svojevremeno za display za K700i dao 460 Kn + 50 Kn "usluga" (sto god to bilo, valjda ugradnja) + 112 Kn PDV = TOTAL 622 Kn.
To je bilo lani u 4. mjesecu.
Mogao si za te pare + jos nesto sitno kupit novi mob... Al dobro, nije da si trebaoIzvorno postao ravilov
![]()
Eee, onda K700 nije bio jeftin ko danas.Izvorno postao pedro
![]()
bogami će se majstor istrest za displej. A za K700i nisu cijene poštenog displeja ništa pale, mislim ima kineski sa lošom rezolucijom za manje love , al onda je to displej ko na z530i
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ako kontakti ekran na K700 nisu lemljeni nego imaju onaj mali konektor onda to možeš napravit i doma. Za 500 do 600 kuna preko oglasnika možeš kupit polovni mobitel.Izvorno postao tj1
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Da, kontakti nisu lemljeni nego su na konektor. Medjutim, kad kupujes display u EMSC, mislim da ti je svejedno jel hoces ugradnju ili ne, ipak ti to naplate (ugradnja besplatna?).Izvorno postao Denis
![]()
Bookmarks