trenutno imam 6630, koristim ga 3mjeseca, sa telefonom sam zadovoljan...
razmisljam dali da uzmem d600 ? da li neko moze da mi kaze da li je to pametno? hvala unaprijed![]()
trenutno imam 6630, koristim ga 3mjeseca, sa telefonom sam zadovoljan...
razmisljam dali da uzmem d600 ? da li neko moze da mi kaze da li je to pametno? hvala unaprijed![]()
jebes ucenje, uci jebanje..
nije pametno
80% su sanse da ces naletit na minu tj da ces dobit mobitel s problemima
6630 je symbian i zato ima nedostiznu prednost nad d600
ne vidim zakaj bi htio prec na d600, osim ak te privlaci kamera?
-ni ja ti nebi preporucio da prelazis na D600 symbian je ipak symbian!
vidiš a sam osvetnik prije 10 min. je htio samnom zamjenu moj d600 za njegovu n6630 + njegova doplata. trebao je nadoplatit 450 kn al eto previše mu je pa odustaoIzvorno postao Osvetnik 88
![]()
![]()
![]()
![]()
koga god znam nije naletio na "minu". što se tiće d600 ja osobno nemam nikakvih problema.Izvorno postao jed2i
Nije pametno. Ako prelazis sa symbiana na obicni mobitel najbolje rjesenje je neki od novih S40 telefona (6131, 6233, 6288) jer su se po sucelju dosta priblizili symbianima. Ja sam sa 6630 presao na 6131, (btw kabel od 6630 ti je kompatibilan sa novim s40), u radu samsung d600 bi te sa svojim glupostima izivcirao za 3 dana.Izvorno postao lov2xlr8
Ni u ludilu.
D600 možda ima bolju kameru,al već drugi dan će ti prednosti Symbiana falit,I trčat ćeš po novog symbianca već za manje od 3 tjedna.Garantirano.
a kojim to glupostima bi te iživcirao, dal to govoriš iz iskustva ili od ljudi koji su ga kupili preko plavog oglasnika bez garancije... meni su mobiteli sa symbianima ok . al i oni su ogranićene funkconalnosti (p900,p910 i sad p990 su iznimke ipak zbog velićine ekrana , trajanja baterije i nekako su mi pouzdaniji) . na samsungu svaka funkcija radi jako dobro i sve su dorađene . a symbian mi je svaki drugi dan u prosjeku zablokirao a to je ono šta mene osobno iživcira . n90 , 9500 i 9300 nemaju jadne ni vibraciju .Izvorno postao mm22
hm,prošo sam dosta symbiana od prvog modela,nebi se baš složio da su nepouzdani,možda si se nespretno izrazio, a p9xx nisu ništa pozdaniji niti imaju veču autonomiju jedino je učinkovitost i rad u nekim slučajevima brži i efikasniji,što vrijedi i za s60 mobitele u nekim slučajevima.
bustedIzvorno postao vatrogasac1
![]()
Imenik i SMS za pocetak. Koliko potvrda treba za poslati SMS? Radio sam sa D600 i treba 4-5 potvrdi za poslat najobicniji SMS. Da ne idemo dalje. A tipkovnica na D600 je jedna od najgorih koje sam vidio od svih GSM uredjaja.Izvorno postao vatrogasac1
Nekom tko je zadovoljan sa Samsungom bit ce i sa D600, u to nema dileme. Ali netko tko je imao 6630, pozalit ce za 2-3 dana. A to je i bio smisao threada, da li sa 6630 na D600. Odgovor je: NE.
to sa sms -om je na svakom samsungu , što se tiće tipkovnice ništa posebno loše .. i nisam ništa nespretno napisao imao sam n6600 i p900 ... e nebo i zemlja , od trajanja baterije , pouzdanosti , funkcionalnosti , opreme koja se dobije .. no to su već stari mobiteli , eto usporedi p990 i npr. n93 . samo kamera je bolja na n93 a ostalo je sve na strani SE. mnogi su mi rakli nemoj uzet d600 zbog onog ili ovog.... meni je sve uredu , gluposti poput "nemožeš staviti mp3 kao zvono " su za djecu, ipak je ovo poslovni mobitel . Iskreno nisam nidje vidio tako pouzdam i brz preglednik za word, pdf... nego na d600 . baš na tim symbianima treba duže ili ti neće svaki put otvorit , ili jednostavno zablokira mobitel. meni je d600 malčice dosadio i mjenjam ga (eto u oglasniku) . što se tiće moje subjektivne ocjene je -> 4 <- . ekipa poput osvetnika kažu ti nemoj uzet d600 ,a sami ga žele ... to mi nije jasno . "A TOLIKO LOŠ MOBITEL"Izvorno postao mm22
Zadnji uredio Vatrogasac : 22-09-2006 u 11:09
so did i,Izvorno postao vatrogasac1
ako si imo nove uređaje sa novim baterijama,razlike pretjerane nema, stabilnost se odnosi na fw, što neznam koji si imo ali ako je bilo problema sve se da softverski riješit...funkcionalnost nebi uopče toliko naguro na stranu uiqa kako to ti radiš ponajprije iz razloga što je u flip closed modu običan telefon ,a ja u hodu nemogu upalit ni icq. stvar je za što ti mobitel treba i što radiš na njemu.
-To sto sam ga ja htio uzeti ne mjenja cinjenicu da je losiji od 6630!Izvorno postao vatrogasac1
![]()
Bookmarks