Slažem se da je program u većini slučajeva neupotrebljiv.
Taj PhotoSpy sam imao ali nije radio na principu pokreta, nego je sam mob okidao u razmaku 5 sec. Ostaviš ga nekih pola sata i u Galeriji se brzo skupi 200-tinjak bezveznih fotki...
Slažem se da je program u većini slučajeva neupotrebljiv.
Taj PhotoSpy sam imao ali nije radio na principu pokreta, nego je sam mob okidao u razmaku 5 sec. Ostaviš ga nekih pola sata i u Galeriji se brzo skupi 200-tinjak bezveznih fotki...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
jer moze netko vidjet da si mu to poslao na mob?
i za ovaj photospy: jer se taj mms koji saljes na drugi mob naplacuje?i kamo trebam stavit taj photospy u mob posto je tip .sis
Zadnji uredio Tetronic : 22-09-2006 u 06:08
photospy instaliraš ko i svaki drugi program, upališ i nariftaš toleranciju za pokrete (da nebu okidal na muhu ili štakora, neg nekaj veliko poput čovjeka).
MMS se plača, obični normalni mms....
Poriftaj si da ti npr šalje svaku 10. sliku, da nebi skurio račun za 5 minuta. U bilo kojem slučaju, tu opciju ugasi, jer je pre skupo. (ak ti neko hoda po sobi 10 minuta, naštancal bude MMS-a ko blata)
Taj program ti nema smisla stavljat u tuđi mob, to je čisto za nadzor prostorije
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Koliko vidim, imaš E1000, a .sis programi su samo za Symbiane, tako da ga ti ne možeš instaliratiIzvorno postao madDogg
Bookmarks