imam c55 pa me zanima da li da ga ostavim ili da ga mjenjam za s45i ? znam da c55 ima polif.melodije,javu, a s45i ima više funkcija i poslovni je model, da ste vi na mom mjestu što bi ste napravili ?
hvala !![]()
imam c55 pa me zanima da li da ga ostavim ili da ga mjenjam za s45i ? znam da c55 ima polif.melodije,javu, a s45i ima više funkcija i poslovni je model, da ste vi na mom mjestu što bi ste napravili ?
hvala !![]()
žohar
Ostani na C55 u biti s S45i nečeš ništa dobiti samo češ izgubiti...
Naravno ako ti izgled nije važan onda...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
samo tri reči umem da ti kazem sl45i...sl45i...sl45i ili zvezda....zvezda...zvezda, pa ti odluci
da, ali on se misli između c55 i s45i...
mislim da su oba jako dobra modela, i ja bi osobno s45i, ali kažem, ako već imaš c55 ne vidim razlog da ga zamijeniš sa s45i
maraschino - PTICICA
ajde dobro slazem se da je c55 moj izbor
Ja sam definitivno i konacno za S45i.
Ma kakva serija C? Bjez od toga![]()
Salim se samo.. ali u svakom slucaju ja bi odabrao S45i.
Veci ljepsi display, ljepsi dizajn.. ma S45i![]()
--
. [Lejzermaster]
C55 je lijep simpatičan mobitel, ima javu i ako mu otvoriš Flex memoriju, dobiva nove mogućnosti. Ubacivanje melodija, Jave i sličica kablom. Nedostatak je da to zahtijeva kabel, kopanje po mobitelu, gubitak garancije i sl.
S45i ima više funkcija u startu, mogućnost patcheva, itd.
,ali nema Javu. Da ima bio bi idealan![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Imaš C55,nabavi S45i i bit ćeš zadovoljan.![]()
Meni se oduvijek serija C nije sviđala(ne računajući MC60,al to je druga priča).
Zapravo,tvoja je odluka,ali ako su ti važne Java aplikacije i polifone melidije,ostani na C,a ako ne,definitivno kupi S45i.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
po meni ni jedan ni drugi nisu dobri. tomohoc, ja bi na tvom mjestu mjenjao C55 za recimo M55 uz nadoplatu koja i nije tako velika
Nema smisla mijenjati c55 za s45i...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
s45 je lijepsi, ali nema smisla...![]()
Bookmarks