Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Hybrid View

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face E70 - iskustva?

Namjeravam kupiti E70 ili E61, ali ne mogu se odluciti...
    Zasad mislim da ce to biti E70.
    Ima li ga netko na forumu da podijeli svoje iskustvo s uredjajem? Ponajprije me interesira kvaliteta onog "otklapanja" qwerty tastature, koliko je to trajno, skripi li kuciste, kakva je brzina, trajnost baterije...
    Napominjem da sam procitao vecinu recenzija na internetu pa me zanimaju misljenja iz prve ruke!
    Tnx.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG L80
    Operater
    VIP,TELE2
    Godina
    40
    Bodovi
    10.007
    Nivo
    23
    Bodovi: 10.007, Nivo: 23
    Bodovi: 10.007, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam koristio ni jedan ni drugi ali E serija se pokazala vrlo dobrom i sigurno nećeš pogriješit ako uzmeš bilo koji iz E serije, meni se više sviđa E7O a i karakteristike su im vrlo slične.
    It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na E61 me privlaci ogroman lcd, ali opet, telefon je presirok. A i ako mi ne legne qwerty tastatura, na E70 cu imati i "backup" u vidu klasicne mobilne tipkovnice. Kad kupim cu napisati utiske ako nekog bude zanimalo!

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sa svojom E61 sam prezadovoljan. Napisao sam nekakav review tu negdje na forumu, pa ga potraži ako te zanima.

Što se funkcionalnosti tipkovnice tiče, mislim da je tipkovnica na E61 puno bolje rješena, jer sam davno imao priliku koristiti Nokiju 6800, i bilo mi je skroz zeznuto tipkati na toj tipkovnici.
    Testis unnus, testis nullus!

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko6630
    Sa svojom E61 sam prezadovoljan. Napisao sam nekakav review tu negdje na forumu, pa ga potraži ako te zanima.

Što se funkcionalnosti tipkovnice tiče, mislim da je tipkovnica na E61 puno bolje rješena, jer sam davno imao priliku koristiti Nokiju 6800, i bilo mi je skroz zeznuto tipkati na toj tipkovnici.
    Ne znam, meni se cine sitnima tipke na E61, mislim da bih ih polijepio 4 odjednom sa svojim cevapima...
    Vec sam trazio po forumu, ali na upit "e61" mi ne nalazi nikakve razultate.
    Nego, jesi kupio preko oglasnika ili kako? Zanima me taj qwerty, je li lokaliziran za nase trziste, s nasim znakovima, ili je ono... svasta mi pada na pamet ako se uzima preko oglasnika...

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam dosta velike sake (visok sam 197) i nemam nikakvih problema sa tipkanjem (ovaj post pisem sa moba). Kupio sam ga u oglasniku, mob je uvezen iz Njemacke i tipke su lokalizirane za Njemacku (ä,ß,ö i sl.). Ako ga kupis u Mobisu, mozda budes imao dijakriticke znakove...
    Testis unnus, testis nullus!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Motorola StarTAC 130
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao NGager
    Ima li ga netko na forumu da podijeli svoje iskustvo s uredjajem? Ponajprije me interesira kvaliteta onog "otklapanja" qwerty tastature, koliko je to trajno, skripi li kuciste, kakva je brzina, trajnost baterije...
    Tnx.
    Tastatura je full kvalitetna, cak je i vanjska na razini boljih tastatura iako je recimo malo tvrdja od 6630.

Unutarnja je super, treba ti par dana da se naviknes i onda pisanje ide rekao bih duplo brze nego na vanjsku. Mehanizam otvaranja se cini robustan.

Telefon dosta skripi, tj. zadnja strana je dosta sfusano napravljena, tastatura se kad je zaklopljena pod relativno lakim pritiskom pomice lijevo/desno.

Brzina je prosjecna, na razini 6630, OS je sam po sebi barem meni preheben, imam i Windows mobile 5.0 i ovo je svjetlosnu godinu bolje napravljeno. Web browser je klasa za sebe - cudo nevideno jedino sto zdere memoriju koje bas i nema :-)

Kamera je smece, fokus je jako los. Boje/kontrast itd su relativno ok. 6630 je imala bolju kameru iako samo 1.3mpix slike su bile ostrije. Video snimanje je zato jako jako dobro za jedan telefon.

Display je preheben, rezolucija je bolesna za tu dijagonalu.

Wlan radi super ali je totalno gluh. Svejedno nikad vise necu telefon bez wlan-a uzet, SIP je isto jako dobro implementiran i radi se doslovno o killer feature-u.

Blackberry connect nisam probao jer jos nemam account.

Kvaliteta zvuka kod razgovora/glasnoca i RF osjetljivost je odlicna. Bolja nego 6630.

Zvuk na zicanom HF-u je pretih, mjuza i dalje nema bass-a itd. iako ima kao neki equalizer ali bi trebalo probat sa nekim normalnim slusalicama a ne sa onim smecem.

Uredaj definitivno nije mainstream i za svakoga ali meni osobno je predobar, jedina ozbiljna zamjerka se odnosi na totalno usranu kameru - sramota.

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kerozin
    Tastatura je full kvalitetna, cak je i vanjska na razini boljih tastatura iako je recimo malo tvrdja od 6630.

Unutarnja je super, treba ti par dana da se naviknes i onda pisanje ide rekao bih duplo brze nego na vanjsku. Mehanizam otvaranja se cini robustan.

Telefon dosta skripi, tj. zadnja strana je dosta sfusano napravljena, tastatura se kad je zaklopljena pod relativno lakim pritiskom pomice lijevo/desno.

Brzina je prosjecna, na razini 6630, OS je sam po sebi barem meni preheben, imam i Windows mobile 5.0 i ovo je svjetlosnu godinu bolje napravljeno. Web browser je klasa za sebe - cudo nevideno jedino sto zdere memoriju koje bas i nema :-)

Kamera je smece, fokus je jako los. Boje/kontrast itd su relativno ok. 6630 je imala bolju kameru iako samo 1.3mpix slike su bile ostrije. Video snimanje je zato jako jako dobro za jedan telefon.

Display je preheben, rezolucija je bolesna za tu dijagonalu.

Wlan radi super ali je totalno gluh. Svejedno nikad vise necu telefon bez wlan-a uzet, SIP je isto jako dobro implementiran i radi se doslovno o killer feature-u.

Blackberry connect nisam probao jer jos nemam account.

Kvaliteta zvuka kod razgovora/glasnoca i RF osjetljivost je odlicna. Bolja nego 6630.

Zvuk na zicanom HF-u je pretih, mjuza i dalje nema bass-a itd. iako ima kao neki equalizer ali bi trebalo probat sa nekim normalnim slusalicama a ne sa onim smecem.

Uredaj definitivno nije mainstream i za svakoga ali meni osobno je predobar, jedina ozbiljna zamjerka se odnosi na totalno usranu kameru - sramota.
    Hvala na iscrpnoj recenziji iako sam se naknadno (ponovno) preracunao i odlucio da kupnju neceg iz E serije odgodim za par mjeseci dok se cijena, nadam se, malo normalizira...
    Htio bih uzeti lokaliziranu verziju (znaci, s č,ć,š,đ,ž na tipkovnici), a takvu ima samo Mobis, a to mi je malo preskupo.
    Ja sam naknadno probao E61 i cini mi se da bih brze tipkao s E70 - jednostavno su vece i ugodnije tipke na njemu.
    Nisam vise mogao cekati pa sam uzeo 5500 Sport i sad moram umiroviti N-Gage, a zao mi...
    Sto se tice Nokiinih slusalica, istina. Probao sam SonyEricssonove (od W800i) slusalice na 5500 i zvuk je preporod, prosvjeta, renesansa... Ove Nokiine su blagi uzas, pise da su stereo, ali cak ni u to nisam siguran. Od basova nema nista, dok se sa SE-ovim osjeti svaka promjena na equalizeru.
    Ako koga budu zanimala iskustva s 5500, neka me pita!

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Nokia E70
    Operater
    V)(P
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JA sam 4 godine imao Nokiju 6800 (prvi model sa takvom tipkovnicom). Obzirom da tek par dana imam E70, samo pohvale u odnosu na 'stari' model. Inače...interesantno je da su im težine i dimenzije identične...ili barem skoro. Stari model je škripao na sve strane kod rasklapanja od prvog dana i koristio je neke zglobne kontakte (koji nisu uvijek sjeli na mjesto) pa tikovnica nije uvijek primala komande. Ovdje toga nema...detekcija rasklapanja se vrši najvjerojatnije preko magneta, a sam rasklopivi dio djeluje puno čvršće i bolje.
    Ovo sa lokaliziranom tipkovnicom me ugodno iznanadilo. Interesantno je što sam prvo primjetio da Z i Y stoje na svojim mjestima, a tek kasnije da ima i naših slova.
    The three basic principles of Windows system administration: 1) For minor problems, reboot,
    2) For major problems, reinstall, 3) For no problems, replace with Linux
    http://www.satelitskiforum.net

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. D500 iskustva
    By BM0021 in forum Samsung
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 29-12-2005, 18:34
  2. SE Z520i - ima li tko iskustva?
    By YarisBlue in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 26-12-2005, 12:59