...treba mi neki da upoznam svijet PDA, e sad nebi negu grimasu nego neš normalno, a da je za 400-500kn. Koji je bestbuy u tom cijenovnom rangu.
Nekužim se ništa pa može neka preporuka...
...treba mi neki da upoznam svijet PDA, e sad nebi negu grimasu nego neš normalno, a da je za 400-500kn. Koji je bestbuy u tom cijenovnom rangu.
Nekužim se ništa pa može neka preporuka...
- Red-Gsm.net -
preporučam ti da prvo nađeš bilošta po toj cjeni onda/ako nađeš postaj u thread
...šta ih nema po tim cijenama
- Red-Gsm.net -
Po newsima nades bez nekog problema ipaq 36xx za tu cijenu. No sjecam se kako sam ja poceo pa ti ipak preporucam da nesto ustedis pa pocnes sa nekim modernijim uredajem (bar WM 2003).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
nebi baš reko da 36xx nađeš po toj cjeni bez problema uglavnom je to 700kn pa naviše.
edit (evo bacio sam oko nabrzaka iPAQ 3670 ,650kn)
za koliko se da naći ovaj
http://nokia.novymobil.cz/telefony/P...ox%20600%20GB/
....za oko mi je zapeo siemens sx45 ima tko ideje gdje njega nabavit
- Red-Gsm.net -
Siemens SX45 neces naci kod nas, radije pogledaj MDA 1 (ako se ne varam, siemens SX65), a ovaj FSC za oko 1000 kn.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks