cestitam,(sad ces vjerojatno moras promjenit garderobu kad ga kupis jer ti nece moc stat u đep)vidio ga uzivo,stvarno je ogroman ali kad vidis kameru zaboravit ces na velicinu.
cestitam,(sad ces vjerojatno moras promjenit garderobu kad ga kupis jer ti nece moc stat u đep)vidio ga uzivo,stvarno je ogroman ali kad vidis kameru zaboravit ces na velicinu.
no,no,no,no....ovog dana,oko 17 h,pozvao me jedan čovjek na mob.a taj je čovjek bio iz te trgovine...i počne se on meni duboko ispričavati kad ja skužim stvar....ONI SU SE LIJEPO ZABUNILI I REKLI DA N93 DOLAZI SUTRA U SKLADIŠTE,ALI TO NIJE ISTINA...ONI SU SE BILI ZABUNILI,TJ. N90 DOLAZI NA LAGER,A N93 DOLAZI TEK ZA 4TJEDNA..MOŠ MISLIT...I NIŠTA JA ODGODIO NARUĐBU TAKO DA NEMA N93 ŠTO JEST NAJGORA STVAR TAKO DA SVE OVO OTPADA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tako da ovo mora
![]()
u k**nac, k**ac i sve drugo![]()
![]()
![]()
zbogom N93![]()
![]()
O hebemu... ali ja bi već pričekao 4 tjedana i kupio tu pilu od mobitela...
Hebate... da poludiš...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa sta ga ne uzmes u ducanu ako ti je tako dobar i imas para. u ducanu ti je oko 6 900 i negdje imas jos 10 % popusta i dobijes ga odmah.
Nemogu vjerovat da netko toliko može patiti zbog toga što mora čekat. u čemu je problem, imaš već mobitel zasad... jooooj...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks