neznbam dal ti smeta ...ali.
Vidio sam n93 uživo i mobitel je CIGLETINA fuj..Nebi ga nikada kupio kolko je ružan.
Dok mi je n80 skrot ok.
neznbam dal ti smeta ...ali.
Vidio sam n93 uživo i mobitel je CIGLETINA fuj..Nebi ga nikada kupio kolko je ružan.
Dok mi je n80 skrot ok.
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
n93 , kratko sam ga koristio , 2 dana i stvarno je naj , ako imas za njega - ja ne bi puno premisljao . a sto se tice velicine - sa obzirom sto sve moze , ispao je i mali![]()
stvarno je prevelik,pretezak i preskup i mislim da nije morao biti tako velik.samsung za korejsko trziste radi modele od 8mp i optickim zoomom i nisu tako veliki.po meni je najisplativija n73 zbog najnize cijene u usporedbi.jedini nedostatak je nepostojanje WLAN-a.
Da to stoji!Izvorno postao zmija
Mogli su ga možda i malo manjeg napraviti, a s obzirom na to što sve mob posjeduje, dobu kameru, optički zoom, mogla bi mu se veličina i oprostiti...
Ja sam isto za N73, osim ako baš ne želiš mob za "šminku" (onda N80)...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a ne znači meni toliko veličina ali ne mogu se odlučiti...meni je najbolja n93 i možda če se neki ljutiti ak kupim to...a sad ne znam kako ispadnu slike na n80? n73 mi se jako sviđa ali se ne mogu odlučiti? a vidite još jednu slučajnost-ovo je kao usporedba candy bar vs klizač vs preklop....još imam vremena za odlučiti
Kad otvoriš N93 pa kad vidiš kakve slike radi i video odmah zaboraviš na veličinu moba![]()
Inače meni je odličan telefon samo šta je skup ko suho zlato, čekam da mu padne cijena pa ću ga uzet,što se tiče N73 nije loša dapače odlične karakteristike ima al nije to to kad već daješ tolke pare onda bolje uzet N93.
Uvijek je bilo kolko para tolko muzike,pa će bit i dalje valjda...![]()
razlika izmedju n73 i n93 je 200eur.to bas i nije malo,a sigurno n93 nije toliko bolja iako je n93 vjerojatno najbolji smartphone/kamera mobitel koji se moze kupiti.
Bookmarks