...Evo Yuet ne posustaje...:-)...
Probajte ljudi novi MP pa javite dal je vrijedan ponovnog reflasha...:-D...
YuetMod v3.0 MP for v360/V360I!!!
...Evo Yuet ne posustaje...:-)...
Probajte ljudi novi MP pa javite dal je vrijedan ponovnog reflasha...:-D...
YuetMod v3.0 MP for v360/V360I!!!
Zanima me koji se yuet mod pokazao najstabilnijim tj. da nema nekih ozbiljnijih bugova i da li v360 ima s tim softwareom mogućnost snimanja razgovora. Pričekat ću još neko vrijeme da vidim hoće li bit s telefonom sve u redu pa ak bude odnijet ću ga negdje da mi netko stavi yuet unutra.
I nemojte zamjerit što sam pitanje bubnuo ovdje - kad je već vezano za yuet mod i zanima me iskustvo korisnika - i ako je netko probao ovaj najnoviji koji je bubyx spomenuo zanima ma jel stabilan
Evo baš ga stavljam!Izvorno postao bubyx
Javim novosti, al ja prelazim s YMP1.3 tak da će ih vjerojatno biti malo više!
Izvorno postao kurbaos
Sorry za pitanjce ali nisam nikad flashao mob sa MP-om u dijelovima. Kako i dali se oni spajaju?
10min. kasnije : Riješeno. Fala onima koji znaju.
Zadnji uredio Doc77 : 21-09-2006 u 14:08
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Evo flashnio sam ga s Y MP 3 i pati me promjena funkcija tipaka! (one dvije iznad zelene i crvene)!
Sve u svemu ni loš. Za razliku od 1.3 koji mi se malo malo rušio ovaj nije do sada niti jednom.
Zadnji uredio kurbaos : 21-09-2006 u 14:54
Evo da se ne patiš. Ja bum ga većeras spržil pa se pišemo.Izvorno postao kurbaos
Za promjenit tipke iznad crvene i zelene tipke.
1. 005b-0001seem u offsetu 1e ubacit 42 i offset 1f ubacit 43 - restart
2. 0313-0001seem upisat željenu funkciju. Ja sam stavio " PhoneBook "- restart
3. 0314-0001seem isto tako. Ja stavio " Message "
0313-0001 upravlja lijevom, a 0314-0001 desnom tipkom. Obavezno kod upisa
paziti na velika i mala slova.
Evo našo sam BUG!
Ako želite straviti svoje tonove (bilo koje extenzije) treba ih uplad-at na mob s bluethut-om jel kad ih stavim klasičnim putem preko kabla onda dobiju extenziju 070... a takve neće da uvrsti u listu za moguće tonove zvonjave (mora biti extenzija 160... - što se dobije ako je file prenesen bluethut-om)
Zadnji uredio kurbaos : 21-09-2006 u 19:58
Znam za to i to sam uradio al onda izgubim kontolu nad video kamerom!Izvorno postao Doc77
Kad to uradim onda šljakaju te tipke al kad pokrenem video kameru ne radi niti jedna tipka, neda se niti ugasiti pa mi samo preostaje da vadim bateriju!
Mislim da sam našo još jedan bug - neš mi neće da uvrštava moje melodije koje stavim u listu za izbor kod postavljanja zvonjave, morati ću ispočetka sve , možda sam ja zabrljo negdi al nevjerijem!
Dakle yuet je modani software za motorolu v360?
Gdje ima za skinut taj yuet, bilo koje verzije, bio bih zahvalan za sve!
Hvala
Dakle ti si novi i neznaš koristiti Search.Izvorno postao Vincent.Vega
Nema na čemu.
Bookmarks