Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 90

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    nokia 6288
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    t-maca prestani s*at o 6288, mob je odličan, ima dosta jaču bateriju i bolju memoriju, neznatno bolu kameru i još par stvari, nije bugovit kao 6280, ljepši je duplo po dizajnu...

imao sam prlike vidit 6280, i slide se klima isto kao i 6288, ništa strašno , iako su to mogli malo popravit

inače, 6280 se više ni ne prodaje, povučen s tržišta zbog mnogih pritužbi ljudi i sranja kojih su imali s njim, dosta ljudi je postao posve neispravan!!

ja sam uzeo 6288 za 600 kn preko pretplate, za što mislim da je odličan potez i svima preporučujem

a naravno da oni koji sad imaju 6280 moraju bit malo ljubomorni na 6288 i govorit da ne vrijedi kune???? - te priče doma mami i tati pričaj a ne budućim potencijalnim kupcima koji se teško odlučuju za novi mob!

evo nadam se da sam nekom pomogao

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao student Pregledaj post
    t-maca prestani s*at o 6288, mob je odličan, ima dosta jaču bateriju i bolju memoriju, neznatno bolu kameru i još par stvari, nije bugovit kao 6280, ljepši je duplo po dizajnu...

imao sam prlike vidit 6280, i slide se klima isto kao i 6288, ništa strašno , iako su to mogli malo popravit

inače, 6280 se više ni ne prodaje, povučen s tržišta zbog mnogih pritužbi ljudi i sranja kojih su imali s njim, dosta ljudi je postao posve neispravan!!

ja sam uzeo 6288 za 600 kn preko pretplate, za što mislim da je odličan potez i svima preporučujem

a naravno da oni koji sad imaju 6280 moraju bit malo ljubomorni na 6288 i govorit da ne vrijedi kune???? - te priče doma mami i tati pričaj a ne budućim potencijalnim kupcima koji se teško odlučuju za novi mob!

evo nadam se da sam nekom pomogao
    Kao prvo, ja nisam ljubomoran što je dostupna nova verzija "mog omiljenog mobitela" i uopće mi se ne svađa sa tobom, jer vidi se da neargumentirano pljuješ po 6280. Meni je mobitel moj dobar i za klasu je bolji 6288, jer:

Ima istu bateriju kao i 6288: Dakle BP-6M od 1100 mAh (znači ne ona standardna koja se ugrađuje u 6280 - 970 mAh)
    Ima duplo veću memorijsku karticu od 6288: miniSD 1GB, koji košta JE**NIH 160 kuna
    Ima kudikamo bolji slide od 6288: jer sam primio 6288 u ruke i malo se s njim igrao i dojam mi je ostao ravan 6270-ici (a to znači jako loš)
    Ima stabilan softver: Upiši *#0000# i vidjet ćeš da je ISTA verzija softvera i da nema nikakvih razlika u softveru između ta dva mobitela.

Memorija telefona je apsolutno identična...E sad, što je cijena jeftinija to je razumljivo, ali samo kod operatera koji žele progurati novi model. Ali gledano iz tehničke strane (s koje ja uvijek gledam), nema nikakve razlike.
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    nokia 6288
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao T-Maca Pregledaj post
    Meni je mobitel moj dobar i za klasu je bolji 6288,
    istina, svaka čast što barem priznaš

ti isto znaš neargumentirano pljuvat po mobitelu identičnom tvom pa zašto nebi i ja

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Lumia 820, 710
    Operater
    vip & Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    9.904
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Student : OK,ako ćemo objektivno : koje su mehaničke i softverske razlike između 6280 i 6288? Ista kamera,isti zaslon,ista unutarnja memorija,isti slide mehanizam... Jedino se promijenio dizajn,koji se nekome može sviđati,a nekome ne. Meni se osobno ne sviđa više iz praktičnog razloga,na onoj sjajnoj površini gumba se vide packe od prstiju,a i lakše se izgrebe. Činjenica je da kupnjom druge baterije (o čemu razmišljam) i malo veće kartice (već imam) imaš skoro pa isti telefon. A da se 6280 prestao prodavati,to nije istina. U Mobisu,vipu i T-Mobileu ih još ima,i u 02 i Vodafoneu u Hamburgu (rođak je kupio neki dan par komada za firmu na ugovor u Vodafoneu). Prve verzije softa (ne znam točno koje) su bile nestabilne,to je istina. Ali se to najviše događalo s primjercima od operater a 3 koji je bio malo nestrpljiv pa je Nokia isporučila telefone bez da ih je prethodno istestirala kako spada. Već sa verzijom 3.81 su stvari bile u redu. Dotičnu sam imao na telefonu,i tokom 2 mjeseca nisam imao ni jedno "rušenje" sustava ili čudno ponašanje telefona,a d**ao sam po njemu barem par sati dnevno. Sad imam 5.92,i to samo zbog novog mp3 playera i ispravka nekih propusta (poput postotka prilikom slanja BT-om). Mobitelom sam zadovoljan,i ne mislim ga mijenjati još barem godinu dana. Ne moraš se truditi i uvjeravati T-Macu da je 6280 lošiji,pošto dotični piše za par magazina koje vjerojatno čitaš i valjda kao takav zna o čemu govori. Pozdrav od mene

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao balkanac Pregledaj post
    A da se 6280 prestao prodavati,to nije istina. U Mobisu,vipu i T-Mobileu ih još ima,i u 02 i Vodafoneu u Hamburgu (rođak je kupio neki dan par komada za firmu na ugovor u Vodafoneu).
    Vodafon, O2, Hamburg,....., zgodne destinacije za kupnju.
    Nitko ni nije rekao da se prestao prodavati nego da ih T-centri (u HR) vise ne narucuju jer je dosla zamjena -

Ah da, hvala na review-u

EDIT:
    Nokia je kupljena i ja koji koristim PPC vec dugo godina mogu reci da je mobitel odlican (unutrasnjost).
    Jedina zamjerka (na zalost velika) ide kucistu: otvaranje - zatvaranje - klimanje = katastrofa

No nema veze jer ju Mobis u dvije godine garancije bude slagao da se sve bude prasilo, ali ja im tu ne mogu pomoci.

Na kraju mislim da je omjer cijene i onoga sto se dobije za recimo jednu solidnu 4.

Hvala svima na preporuci.
    Zadnji uredio kokibj : 29-01-2007 u 23:16
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme