ma nokia je ovim modelom izmislila toplu vodu![]()
ma nokia je ovim modelom izmislila toplu vodu![]()
ovo vjerojatno ima smisla samo njihovom marketinškom odjelu. 6280 se dobro prodaje u Europi,pa ga očigledno nisu htjeli previše mijenjati. mislim da se više isplati od 6280,koji u Mobisu košta 2799 kuna,ako se ne varam. ovdje za 200kn više dobivaš memo karticu i jaču bateriju. svejedno ga ne bih uzeo jer su pokvarili dizajn,izgleda kao miks 6280 i 5300
balkanac, bolje sacekaj jos mesec, dva. Izlazi Novi Nokia slim slider fon koji ce biti mnogo bolji od 6280/6288.
Ljudi, jedini pravi razlog sto je izasla 6288 je sto je bilo previse problema sa software-om 6280 kao i sa sliderom.
btw, imam 6288, slider je IDENTINTICAN onom na 6280, klimav, zveckav...
Pozdrav,
Miki
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
imam 6280,samo sam htio reći da nema šanse da sad uzimam novi fon koji se razlikuje od mog jedino po dizajnu. da sad kupujem mob,vjerojatno bih razmislio između ta dva. a za slider sam i mislio,samo ne razumijem zašto su to u Nokiji tako napravili. Čitam po gomili stranih foruma,svi koji imaju 6280 su spomenuli taj labavi slide,znači nije u HR poslana neka škart serija kako sam mislio. I znam,za koji mjesec izlazi novi slider - N95. Zbog tog moba već tražim vikend-posao![]()
Bookmarks