A kaj se buniš...postoji klijentela ljudi koja se želi izdvojiti od većine i posjedovati takvu ekstravagantnu igračkicu...ako imaju novaca, njihova stvar...Izvorno postao John Frusciante
![]()
A kaj se buniš...postoji klijentela ljudi koja se želi izdvojiti od većine i posjedovati takvu ekstravagantnu igračkicu...ako imaju novaca, njihova stvar...Izvorno postao John Frusciante
![]()
Bom Chicka WahWah
i kada kupe tako nešto, onda to stoji u ormaru ili vitrini... a upale ga jednom mjesečno eto, da pokažu nekome svoj mob i dokažu da to radi...Izvorno postao PhytoSculpt
Kad bi mi netko poklonio taj mob, vjerojatno bi ga u banku položio, i dobivao kamete...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da ja dobijem taj mob stavio bi ga ovdje na forum u oglasnik![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
taj tko ima za ovakav mobitel točno se zna što želi od njega, biti "the one"Izvorno postao Ico86
a takav mu u vitrini ne služi puno,imo.
Sjetite se prije 7, 8 godina, tko je nosio StarTac, znalo se da ima jahtu, Jaguar na parkingu (ili RR) itd.
Tako je i s ovim. Osobno mi se ne sviđa mob, ali ovaj što ga je Sodom stavio je odličan!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
al kad bi već imao love na bacanje rađe bi kupi mob s dijamantima nego dijamante same.......čudi me da toliko malo ljudi pokazuje zanimaju za njega...
@sodom : koja je cijena ovog opus operisa? mob stvarno predobro izgleda!
Trebalo bi nekaj bolje od Ferrarija...*ebeš mobitel koji ti je skuplji od automobila, a ovaj mobitel je skuplji od većine Ferrarija koliko mi se čini...![]()
Bom Chicka WahWah
Skoro pa je... Čak je skuplji i od par modela Porsche-a...Izvorno postao PhytoSculpt
To je za mene bezveze... Jedino se nadam da taj mobač ima bolje funkcije od VERTU-a, koji je svojevremeno bio skup ko sam vrag, a od funkcija nije imao skoro ništa (bio je ko nokia 3310 u ljepšem i skupljem kućištu)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a fakat su pretjerali...to sad vec prelazi u perverzije:/Izvorno postao PhytoSculpt
Bookmarks