bit će prije mob od 300 000euraa ne 300kn
![]()
Da mi je znat ko će to kupit![]()
![]()
![]()
bit će prije mob od 300 000euraa ne 300kn
![]()
Da mi je znat ko će to kupit![]()
![]()
![]()
Koliko mi se čini da je serijska proizvodnja već u tijeku i da je navala velika, odnosno cijela serija od 5 mobitela je rezervirana za 3 Amerikanca, 1 Rusa i sultana Omana![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Ovaj mi se cak i svida! Obicno ti mobovi s dijamantima i zlatom izgledaju ko sa sajmista...
Jaren Goh-ov uradak opus operis:
http://www.zenum.ch/
strašan uređaj
vidio sam njegov dizajn laptopa također, mislim da je nadmašio i sam apple![]()
2 sodom: ne bih se složio s dizajnom mobitela baš.. Nekako je dejá-vu..
Ne znam što opravdava takvu cijenu..?
dejá-vu na što? pogledaj ostale Jarenove uratke, koliko tisuča ljudi pokušava prije izlaska nekog top gadgeta bilo appleovog ipoda bilo ičeg sličnog napravit svoju verziju u nadi da če bit zapaženi,da če se njihov dizajn primjenit na nečemu,da če zaradit nakraju.... Jeranu je to uspjelo još odavno,a to mu sigurno nebi prolazilo da je dejá-vu,što se tiče black diamonda mislim da ga je SE izradio.
Izvorno postao sodom
Dejá-vu u smislu da nema ništa što već nije viđeno. Kao cjelina - je lijep - bez daljnje rasprave, ali nije dovoljno upečatljiv. Primjerice, kad sam vidio Vertu po prvi put, bio je totalno drukčiji od svega do tad, i po dizajnu i po izradi, no tek me pravo oduševio kad sam se igrao sa Vertu Motosportom, ono najupečatljivije: težina i robusnost. No to je samo moje mišljenje. De gustibus..
Bookmarks