-gle on 100% nema grafu koja podrzava PCi-expres i zato mu je bolje da uzme 2 puta po 512 koji rade u dual chenelu!Izvorno postao Router
-gle on 100% nema grafu koja podrzava PCi-expres i zato mu je bolje da uzme 2 puta po 512 koji rade u dual chenelu!Izvorno postao Router
koje veze ima pci-e sa dual channelom ? toliko o tvom znanju .
dobitci u dc-u nisu duplo ko sto ime kaze nego svega nekoliko postotaka , i zato sam i rekao sto sam rekao , gigu sad u komadu , i kad opet financije dozvole onda jos gigu .
-zato jer ce zagodinu dvije morat prec na novu platformu zato sam mislio na pci0expres..Izvorno postao Router
ne valja gledati tako dugorocno - sto bi bilo kad bi bilo a da je - bas i nije neki sistem , i ako imas socket a pojacas ga sa memorijom i za koju godinu odes na 939 i opet ti radi ta memorija , a ako nadjes i agp plocu mozda i grafa .
-sve u svemu od 80-100kn po keksicu!![]()
tako je , to je realna procjena .![]()
Vjerojatno cu stavit 2x512 jer je komp star 2 godine i tak da sigurno necu jos dvaput nadokupljivat memoriju, imat ce 1024 jos kojih godinu dana, mozda i dve a onda ce doc cijeli novi. Za sad nije los, P4 3.0GHz samo mu fali rama, 512 je postalo jako malo.
Bookmarks