Probao i završio.Solidna igrica,u biti jedna meni od boljih,ima stvarno dobrih ideja od čega ti se zavrti u glavi.Moja preporukaIzvorno postao T O M O T
![]()
evo izašla igra nedavno . FPS jako dobar s lošom pričom na prvi pogled , ali kada zaigrate tu igru nećete se moći odljepiti od kompa . grafika je odlična , priča nije neka(s indijancem ubijate vanzemaljce) ali igra zaslužuje da je svatko barem proba .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Probao i završio.Solidna igrica,u biti jedna meni od boljih,ima stvarno dobrih ideja od čega ti se zavrti u glavi.Moja preporukaIzvorno postao T O M O T
![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Prosao . Igra je super i ne znam sto imas protiv price sve su dobro napravili samo da nije linearno a i prekratko je za takivu igru![]()
priča ok, grafika - standardni doom3, multiplayer bi mogao biti dobar (hodanje po stropu i portali)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kaj je istina da nemres poginut u toj igrici... Mislim da sam cuo da je tak i da je dobila najlosiju ocjenu kaj se tice toga... Grafika je navodno dobra!
..:: opel team croatia ::.. <(opel power)>
pa to je i glavni adut igre, prelazak u "duhovni svijet"
Ovi iz gamera su joj dali brijem 2 ocjenu zato kaj je prijedjes za 2 sata i kaj nemres poginut...
Koja debilana... Brijem da je jedino grafika izvlaci!
joj, a koji fps danas ne prođeš za 3-4 sata....
Da i to kaj velis... Ajde ajde... Ne neg me zivciraju te niskobudjetne igrice... ali oke necemo OT! malo sam se ufuro u kritiku prevec... Oke je igra al prebrzo se prodje!![]()
igraj na Cherokee![]()
dali mi preporučujete da kupim igru![]()
http://www.gamespot.com/Izvorno postao T O M O T
Gle,pogledaj si na ovoj stranici sve o igri,ima dobrih stvari,pa se onda odluči.
Moja preporuka![]()
Slutim da će biti i nastavak igrice...
da vecu su ja mislim rekli da ce biti...Izvorno postao gaginjo
![]()
igra mi se u pocetku svidjela ali sam ju brzo prestao igrat jel brzo dosadi....
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Bookmarks