i ja sam je uzeo za mamu.stvarno je dobar i kvalitetno izradjen,a ta melodija u kojoj pjeva zenska je nekakav realtone.
i ja sam je uzeo za mamu.stvarno je dobar i kvalitetno izradjen,a ta melodija u kojoj pjeva zenska je nekakav realtone.
I za jos neke melodije mi se cini da ima malo kvalitetnije od midija. Jel znas mozda dal se moze nokija s kablom povezat sa kompom?Izvorno postao zmija
Nova sam ovdje ali znam ponesto o telefonima jer sam ih imala gotovo sve.mene zanima jedna stvar;da li sa el71 dolazi usb kabele ili???Thanks
ne, u paketu ti ne dolazi niti usb kabel, niti slušalice, dakle, samo aparat, punjač i cd sa sotwareom (MPM- Mobile Phone Manager). Usb kabel imaš za kupit posebno, cijena mu je oko 150 kn.Izvorno postao chiraz
ne moze.ima samo utor za punjenje i za slusaliceIzvorno postao grimreaper
![]()
Imate u vipu samsung x660v sa 490 kn na racunu za 591 kn.Za te pare odlican telefon.Još dobijete i hand's free.
Da li neko zeli kupiti d800 star mjesec dana malo koristen garancija,kupljen kod nas sve ispravno???!!!!Cijena 1500kn
za oglase imaš podforum OGLASNIK i tamo ubuduće stavljaj oglase, a ne ovdije, jer im ovdije nije mjesto...nadam se da te nisam ovime uvrijedio, ako jesam, SorryIzvorno postao chiraz
Zadnji uredio Ico : 21-09-2006 u 17:43
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
gledao sam w700, cini mi se ok, sta drugi misle
Ne moras biti bezobrazan,ako si vidio nova sam u ovom pa ne znam,mislim da sa svojim oglasom nisam nikog uvrijedila ili?!Nemrem vjerovat na primjedbu!!!!!!
Bookmarks