zkj ti je tak dobar?
zkj ti je tak dobar?
Zato kaj za 225kn imam mobitel koji savrseno radi ono za sto je napravljen. Nakon MPx200, pravi je uzitak ponovno pisat smsove, OK zvuk, mp3 zvona, izvanredna solidnost mobitela. Ne sjecam se kad sam zadnji put imao tako solidno napravljen mobitel kao ovaj. Bas sam zadovoljanIzvorno postao smogovac
![]()
Mp3 zvona??
Hočeš reći da mogu staviti MP3 kao zvono?
Di ga ima za kupiti?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
imaš u Tele2, koliko vidim za 225Kn...
Meni je mob nekako "minimalistički" napravljen... ali dobro za onog ko samo zove i piše SMSove sa mobom...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
niste mi odgovorili dal ima mp3 kao zvono?
@tj1 Ljubomoran?![]()
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
šala ante šala, moram te navuć na komunikaciju. Nego, kad ćemo se nać da mi prodaš DVD sa onom mjuzom![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
N1110 cu koristit kao drugi mob. Tocno to sto kazes, za zvanje i smsove savrsen. I super je kaj je tako solidno izradjen.Izvorno postao Ico86
i ja sam je uzeo za mamu.stvarno je dobar i kvalitetno izradjen,a ta melodija u kojoj pjeva zenska je nekakav realtone.
I za jos neke melodije mi se cini da ima malo kvalitetnije od midija. Jel znas mozda dal se moze nokija s kablom povezat sa kompom?Izvorno postao zmija
Pa, malo sam bio skeptican prema tehnickom podatku - midi zvona u mp3 kvaliteti... A eto, zvono mi je neka pjesma gdje neka zenska pjeva, pa pretpostavljam da je mp3.Izvorno postao blozer
Dobar si poso napravio, blozer je ljubomoran jer je on meni prodo Z530i. Stvarno rijetkost da se za tak malo para dobije tolko ....Izvorno postao grimreaper
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks