Slažem se sa preporukom za Benq-Siemens EL71 koju je dao Zerobravo. Naime, danas sam čačkao po tom mobu u t-centru i svidio mi se se iako je klizni(inače mi se ti slide telefoni ne sviđaju ali ovaj mi je nekako legao dobro),ne klima se kad se rasklopi kao neki Samsunzi - djeluje prilično čvrsto i ostavlja uvjerljiv dojam,mali i lagan,mehanizam za otvaranje nije ni premekan ni prečvrst, ima dobar display. Dvije velike mane po meni:
1) tipkovnica - meni je grozna jer se pod prstima osjete ispupčenja - nisu klasične tipke nego nekakva guma ili slično preko kontakata koji se osjete pod prstima i nikako mi ne paše za pisanje poruka
2) već spomenut slab kapacitet baterije - nakon nekog vremena vjerujem da treba punit svaka 2 dana,ovisi o korištenju naravno

Sve u svemu telefon je na mene ostavio jako dobar dojam,sviđa mi se i plastika od koje je napravljen - mislim da ne bi trebale ostajat packe kao na Samsungu D500 nppr., odlično pogođene dimenzije i masa - da nisam već uzeo Motorolu V360v u vip paketu ozbiljno bih si razmislio o tom modelu.