Imam 098 karticu pa mi z530 ne ulazi u obzir. Nije mi do 50kn za otkodiravanje vec do garancije.
Kaj Samsungi jos uvjek nemaju vibru + zvono??? Pa dobro jel imaju oni neke inzinjere koji tamo rade ili sve manekeni?
Imam 098 karticu pa mi z530 ne ulazi u obzir. Nije mi do 50kn za otkodiravanje vec do garancije.
Kaj Samsungi jos uvjek nemaju vibru + zvono??? Pa dobro jel imaju oni neke inzinjere koji tamo rade ili sve manekeni?
[QUOTE=grimreaper]Imam 098 karticu pa mi z530 ne ulazi u obzir. Nije mi do 50kn za otkodiravanje vec do garancije.
Kaj Samsungi jos uvjek nemaju vibru + zvono??? Pa dobro jel imaju oni neke inzinjere koji tamo rade ili sve manekeni?[/QUOTE
na ovim novim je rjesen problem vibra zvono
Ako imaš 098, jesi možda razmišljao o SE W300i ?
Walkman soft, dobre slušalice, vibrira i zvoni u isto vrijeme... Dobar izbor ako želiš preklopni mob... možda nađeš novu sa garancijom u tom cjenovnom rangu... čak mi se čini da je nov u simpa paketu 1200Kn...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
šta to tebi nije ženski mob?Izvorno postao Ico86
Ne! VIše mi je unsex...Izvorno postao zerobravo
![]()
![]()
A šta me sad tu zezaš... kad si kupovo svoj mob kupio si ga na ženskom odjelu, vidio sam te...![]()
NHF Zero...
@grimreaper: možda je više para ali se dobije bolji mob sa boljom opremom...![]()
Ali ko što sam reko:ja bi za te novce potražio : 6630 (symb), K/D750 ili EL71 (ako hoćeš klizni)
ne zezam te, najozbiljnije pitam, imao si ga priliku pogledat u stvarnosti, i meni je baš ko stvoren za žene, kao i velika večina samsunga.Izvorno postao Ico86
ženski odjel; pa ako je murjak sa remetinca i njegov službeni automobil ženski odjel, onda ok......
Ma vidio sam ga i ja... Kad smo bili na kavi tamo kod crkve... Malena ga ima... a vidio sam ga i kod frenda danas...
A ono, je malo ženskast, pogotovo kad se otvori... ali može proć, a i više mi se sviđa nego onaj model što nudi Tele2
Da, da, sad se tu izvlačiti na murjaka i službeni auto... Dobro znam gdje i kad sam te vidio...![]()
šala
odes malo po tim trgovinama (vip,t-mobile..) i pogledas malo kakvih ima mobitela za tu cijenu i koji ti se svida i tako..ili pogledas na internetu da vidis koje mobitele mozes dobiti za tu lovu..!
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
Najbolje ti je malo po forumu pročačkat. Uvijek se nađe dobar mob za manje love nego u dućanu, a imaju ljudi i garanciju![]()
Cek, kaj nije W300 isto kaj i z530 sa drugim softwareom, mem karticom i slusalicama? Ne znam za sigurno, pa pitam...Izvorno postao Ico86
Ubiti da... samo što W300i ima i bolji displey, prikazuje više boja... A čini mi se ko da je nekako i bolje napravljen...
A znaci i display je bolji... To nisam znao. Mislio sam da je samo soft i oprema druga, ostatak da je identican.Izvorno postao Ico86
Uh, 1500kn??? Walkman mi nije toliko bitan da bi dao 800kn vise nego za slabiju verziju iz tele2 paketa...Izvorno postao Ico86
Bookmarks