vidi se da ne zelis samsunga (sminka, vibra ne radi sa zvonom) :Izvorno postao grimreaper
ako je bitno da nije bugovit onda definitivno SE...
k750 definitivno...ako malo pricekas imam osjecaj da ce taj mobitel doci na bagatelu kao i k700..
vidi se da ne zelis samsunga (sminka, vibra ne radi sa zvonom) :Izvorno postao grimreaper
ako je bitno da nije bugovit onda definitivno SE...
k750 definitivno...ako malo pricekas imam osjecaj da ce taj mobitel doci na bagatelu kao i k700..
Imam 098 karticu pa mi z530 ne ulazi u obzir. Nije mi do 50kn za otkodiravanje vec do garancije.
Kaj Samsungi jos uvjek nemaju vibru + zvono??? Pa dobro jel imaju oni neke inzinjere koji tamo rade ili sve manekeni?
[QUOTE=grimreaper]Imam 098 karticu pa mi z530 ne ulazi u obzir. Nije mi do 50kn za otkodiravanje vec do garancije.
Kaj Samsungi jos uvjek nemaju vibru + zvono??? Pa dobro jel imaju oni neke inzinjere koji tamo rade ili sve manekeni?[/QUOTE
na ovim novim je rjesen problem vibra zvono
Ako imaš 098, jesi možda razmišljao o SE W300i ?
Walkman soft, dobre slušalice, vibrira i zvoni u isto vrijeme... Dobar izbor ako želiš preklopni mob... možda nađeš novu sa garancijom u tom cjenovnom rangu... čak mi se čini da je nov u simpa paketu 1200Kn...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
šta to tebi nije ženski mob?Izvorno postao Ico86
Ne! VIše mi je unsex...Izvorno postao zerobravo
![]()
![]()
A šta me sad tu zezaš... kad si kupovo svoj mob kupio si ga na ženskom odjelu, vidio sam te...![]()
NHF Zero...
@grimreaper: možda je više para ali se dobije bolji mob sa boljom opremom...![]()
Ali ko što sam reko:ja bi za te novce potražio : 6630 (symb), K/D750 ili EL71 (ako hoćeš klizni)
ne zezam te, najozbiljnije pitam, imao si ga priliku pogledat u stvarnosti, i meni je baš ko stvoren za žene, kao i velika večina samsunga.Izvorno postao Ico86
ženski odjel; pa ako je murjak sa remetinca i njegov službeni automobil ženski odjel, onda ok......
Ma vidio sam ga i ja... Kad smo bili na kavi tamo kod crkve... Malena ga ima... a vidio sam ga i kod frenda danas...
A ono, je malo ženskast, pogotovo kad se otvori... ali može proć, a i više mi se sviđa nego onaj model što nudi Tele2
Da, da, sad se tu izvlačiti na murjaka i službeni auto... Dobro znam gdje i kad sam te vidio...![]()
šala
odes malo po tim trgovinama (vip,t-mobile..) i pogledas malo kakvih ima mobitela za tu cijenu i koji ti se svida i tako..ili pogledas na internetu da vidis koje mobitele mozes dobiti za tu lovu..!
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
Cek, kaj nije W300 isto kaj i z530 sa drugim softwareom, mem karticom i slusalicama? Ne znam za sigurno, pa pitam...Izvorno postao Ico86
Ubiti da... samo što W300i ima i bolji displey, prikazuje više boja... A čini mi se ko da je nekako i bolje napravljen...
Uh, 1500kn??? Walkman mi nije toliko bitan da bi dao 800kn vise nego za slabiju verziju iz tele2 paketa...Izvorno postao Ico86
Bookmarks