= Citat = Izvorno postao grimreaper
Znaci, K750 se moze dobit za zadani okvir?

Zerobravo, koliko ti baterija izdrzi? Kakav je software? Kazes da je mobitel solidno izradjen. Moram priznat da mi se svidja, samo sam malo bio skeptican prema "novom" proizvodjacu...

Samo usput, kao drugi mobitel si mislim ic sad uzet tele2 paket N1100. Jel OK mob? Mislim, za 225kn mi se cini odlicnom ponudom...
prvobitno su mi razgovori dnevno trajali u prosjeku oko 3 sata, dakle, apsolutno svaki dan, uz naravno malo prčkanje sa kamerom itd., ipak je to na početku bilo češće korištenje, malo igranja, pokoji sms itd., baterija je trajala oko dan, dan i pol. ali meni je to jasno, jer napominjem da sam imao dnevno jako puno razgovora, a sad, kad ih više nema, kad prosječno koristim oko 10-ak sms poruka, ne igram se nikako, razzgovora dnevno maximalno 20-ak min, baterija potraje puna 3 dana, dakle, ako je mob dosta u stand by-u. što je za bateriju od 570 mAh odlično. Skeptičan prema novom proizvođaču; nemoj bit dok ne probaš, nije korektno općenito, ne mislim na tebe, "nagađat" neke stvari, a da o tome ustvari nemaš pojma. vjeruj mi, ja sam iznenađen, i jako zadovoljan svime što mob pruža. kvaliteta izrade je po meni i više nego solidna, bilo subjektivno, bilo objektivno, ali sam dizajn je za svaku pohvalu, konkretno, nitko mi do sad nije rekao da mu se mob ne sviđa. a što se tiće softa, kažem, trenutno je od t-mobile, i ja nemam nikakvih problema s njim, iako je brandiran, pa pretpostavljam da je sam soft i sporiji od orginalnog, ja ne vidim neke zamjerke, a i nisma nešto prezahtjevan. povezanost sa računalom, preko BT-a sa MPM-om, besprijekorno, nemam niti jednu primjedbu. inaće, čisto da napomenem, prije ovog sam imao symbiana, nokiu 6260, tako da, ovo je bio povratak u "dumy" svijet, al moram priznat, izuzetno koristan i prihvatljiv za moje živce, ako te zanima zašt , pogledaj ovdje.