prvobitno su mi razgovori dnevno trajali u prosjeku oko 3 sata, dakle, apsolutno svaki dan, uz naravno malo prčkanje sa kamerom itd., ipak je to na početku bilo češće korištenje, malo igranja, pokoji sms itd., baterija je trajala oko dan, dan i pol. ali meni je to jasno, jer napominjem da sam imao dnevno jako puno razgovora, a sad, kad ih više nema, kad prosječno koristim oko 10-ak sms poruka, ne igram se nikako, razzgovora dnevno maximalno 20-ak min, baterija potraje puna 3 dana, dakle, ako je mob dosta u stand by-u. što je za bateriju od 570 mAh odlično. Skeptičan prema novom proizvođaču; nemoj bit dok ne probaš, nije korektno općenito, ne mislim na tebe, "nagađat" neke stvari, a da o tome ustvari nemaš pojma. vjeruj mi, ja sam iznenađen, i jako zadovoljan svime što mob pruža. kvaliteta izrade je po meni i više nego solidna, bilo subjektivno, bilo objektivno, ali sam dizajn je za svaku pohvalu, konkretno, nitko mi do sad nije rekao da mu se mob ne sviđa. a što se tiće softa, kažem, trenutno je od t-mobile, i ja nemam nikakvih problema s njim, iako je brandiran, pa pretpostavljam da je sam soft i sporiji od orginalnog, ja ne vidim neke zamjerke, a i nisma nešto prezahtjevan. povezanost sa računalom, preko BT-a sa MPM-om, besprijekorno, nemam niti jednu primjedbu. inaće, čisto da napomenem, prije ovog sam imao symbiana, nokiu 6260, tako da, ovo je bio povratak u "dumy" svijet, al moram priznat, izuzetno koristan i prihvatljiv za moje živce, ako te zanima zašt , pogledaj ovdje.Izvorno postao grimreaper
![]()

Bookmarks