¸ja bi ti za 1200 kn predložio Benq-Siemens EL71, nije velik, klizni, i iz prve ruke ti mogu reći da sam prezadovoljan s njim, zaboravi na zablude o kratkotrajnosti baterije, što se tiće kamere dnevn snimci odlični, nočni nešto manje kvalitetni. ekran vrhunski, dovoljno velik za veličinu mobitela, vidljivost i po suncu, kvaliteta zvuka i i na najglasnijem izuzetno čista, vibra naravo radi sa zvukom u isto vrijeme, tipke ispod slide na prvi tren se čine male i teško dostupne, no u vrlo kratkom vremenu se navikneš bez ikakvih problema. prednja maska izradjena od materijala koji se ne može izlizat, tipa ključevi, hlače i sl. problemi. soft, trenutno imam od t-mobilea, nije nešto specijalno brz, no nije ni spor poput symbiana. izbornik vrlo jednostavan, dodatne tipke sa strane za direktno biranje jednog broja iz imenika, kvaliteta slide-a jako dobra, klimavost u zatvorenom dijelu 0%, u otvorenom zanemarivo mala za raliku od 6280 Nokie. Malen praktičan i jednostavan, po meni, jedan od mojih najboljih odabira uloženo-dobiveno. cijena u t-mobile simpa paket čini mi se 1200 ili 1300 kn. u oglasniku 1200 i manje.

Bookmarks