Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 57

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    EL71
    Operater
    098, 095
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Predlozite mi mobitel

T29 se danas oprostio od mreze i vise ne zeli s njom komunicirat. E sad, dosta vremena ne pratim mobitele, pa bih vas molio preporuku. Nije mi bitna sminka, bitno mi je da nije bugovit, da je (relativno) izdrzljiv, da gumbi nisu kazna za koristenje, da je nema kvaka kao sto je "vibra ne radi sa zvonom" i slicno. I tako nesto do nekih 1200-1300kn? Rado bi da je mob nov, ili da je kratko koristen. Odnosno da ima neku garanciju s obzirom da ga nemam namjeru brzo mijenjat

Kakvom se Motorola L7 pokazala?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaboravi na tanke Motorole, kvare se skoro pa svaka druga...preskoči to slobodno.
    Koliko vidim bitno ti je da imaš pouzdan mobitel koji ćeš imati dugo vrijeme za 1200kn, a vjerojatno ne želiš ni ciglu. Najbolji mobitel za te pare je SonyEricsson K750, jedino je pitanje kako bi funkcionirao đojstik za godinu-dvije.
    Uglavnom ako tražiš izdržljivost kod moba na duže vrijeme nemoj uzimati ni preklopni, ni ultra-tanki, ni klizni mobitel jer su oni skloni kvarovima.
    Ima još modela koji su OK, ali morao bi više reći što voliš kod moba, npr. kamera, memorija, samo za razgovore...

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    najbolji mob za te pare je definitivno k750

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ¸ja bi ti za 1200 kn predložio Benq-Siemens EL71, nije velik, klizni, i iz prve ruke ti mogu reći da sam prezadovoljan s njim, zaboravi na zablude o kratkotrajnosti baterije, što se tiće kamere dnevn snimci odlični, nočni nešto manje kvalitetni. ekran vrhunski, dovoljno velik za veličinu mobitela, vidljivost i po suncu, kvaliteta zvuka i i na najglasnijem izuzetno čista, vibra naravo radi sa zvukom u isto vrijeme, tipke ispod slide na prvi tren se čine male i teško dostupne, no u vrlo kratkom vremenu se navikneš bez ikakvih problema. prednja maska izradjena od materijala koji se ne može izlizat, tipa ključevi, hlače i sl. problemi. soft, trenutno imam od t-mobilea, nije nešto specijalno brz, no nije ni spor poput symbiana. izbornik vrlo jednostavan, dodatne tipke sa strane za direktno biranje jednog broja iz imenika, kvaliteta slide-a jako dobra, klimavost u zatvorenom dijelu 0%, u otvorenom zanemarivo mala za raliku od 6280 Nokie. Malen praktičan i jednostavan, po meni, jedan od mojih najboljih odabira uloženo-dobiveno. cijena u t-mobile simpa paket čini mi se 1200 ili 1300 kn. u oglasniku 1200 i manje.

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    EL71
    Operater
    098, 095
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znaci, K750 se moze dobit za zadani okvir?

Zerobravo, koliko ti baterija izdrzi? Kakav je software? Kazes da je mobitel solidno izradjen. Moram priznat da mi se svidja, samo sam malo bio skeptican prema "novom" proizvodjacu...

Samo usput, kao drugi mobitel si mislim ic sad uzet tele2 paket N1100. Jel OK mob? Mislim, za 225kn mi se cini odlicnom ponudom...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    el71 je odlican izbor.softver je zadovoljavajuci,a zvuk je odlican.stvarno je atraktivno dizajniran.nokia 1110 je za 225kn stvarno povoljna ponuda i definitivno vrijedi te novce.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao grimreaper
    Znaci, K750 se moze dobit za zadani okvir?

Zerobravo, koliko ti baterija izdrzi? Kakav je software? Kazes da je mobitel solidno izradjen. Moram priznat da mi se svidja, samo sam malo bio skeptican prema "novom" proizvodjacu...

Samo usput, kao drugi mobitel si mislim ic sad uzet tele2 paket N1100. Jel OK mob? Mislim, za 225kn mi se cini odlicnom ponudom...
    prvobitno su mi razgovori dnevno trajali u prosjeku oko 3 sata, dakle, apsolutno svaki dan, uz naravno malo prčkanje sa kamerom itd., ipak je to na početku bilo češće korištenje, malo igranja, pokoji sms itd., baterija je trajala oko dan, dan i pol. ali meni je to jasno, jer napominjem da sam imao dnevno jako puno razgovora, a sad, kad ih više nema, kad prosječno koristim oko 10-ak sms poruka, ne igram se nikako, razzgovora dnevno maximalno 20-ak min, baterija potraje puna 3 dana, dakle, ako je mob dosta u stand by-u. što je za bateriju od 570 mAh odlično. Skeptičan prema novom proizvođaču; nemoj bit dok ne probaš, nije korektno općenito, ne mislim na tebe, "nagađat" neke stvari, a da o tome ustvari nemaš pojma. vjeruj mi, ja sam iznenađen, i jako zadovoljan svime što mob pruža. kvaliteta izrade je po meni i više nego solidna, bilo subjektivno, bilo objektivno, ali sam dizajn je za svaku pohvalu, konkretno, nitko mi do sad nije rekao da mu se mob ne sviđa. a što se tiće softa, kažem, trenutno je od t-mobile, i ja nemam nikakvih problema s njim, iako je brandiran, pa pretpostavljam da je sam soft i sporiji od orginalnog, ja ne vidim neke zamjerke, a i nisma nešto prezahtjevan. povezanost sa računalom, preko BT-a sa MPM-om, besprijekorno, nemam niti jednu primjedbu. inaće, čisto da napomenem, prije ovog sam imao symbiana, nokiu 6260, tako da, ovo je bio povratak u "dumy" svijet, al moram priznat, izuzetno koristan i prihvatljiv za moje živce, ako te zanima zašt , pogledaj ovdje.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao andrija
    Zaboravi na tanke Motorole, kvare se skoro pa svaka druga...preskoči to slobodno.
    a zasto se kvare??
    Ja znam mnogo ljudi koji su jako zadovoljni svojom motorolom, i ne pucaju im flatovi ili tako nesto slicno..

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    BonBon
    Godina
    41
    Bodovi
    6.152
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.152, Nivo: 18
    Bodovi: 6.152, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao grimreaper
    T29 se danas oprostio od mreze i vise ne zeli s njom komunicirat. E sad, dosta vremena ne pratim mobitele, pa bih vas molio preporuku. Nije mi bitna sminka, bitno mi je da nije bugovit, da je (relativno) izdrzljiv, da gumbi nisu kazna za koristenje, da je nema kvaka kao sto je "vibra ne radi sa zvonom" i slicno. I tako nesto do nekih 1200-1300kn? Rado bi da je mob nov, ili da je kratko koristen. Odnosno da ima neku garanciju s obzirom da ga nemam namjeru brzo mijenjat

Kakvom se Motorola L7 pokazala?
    vidi se da ne zelis samsunga (sminka, vibra ne radi sa zvonom) :
    ako je bitno da nije bugovit onda definitivno SE...
    k750 definitivno...ako malo pricekas imam osjecaj da ce taj mobitel doci na bagatelu kao i k700..

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    EL71
    Operater
    098, 095
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam 098 karticu pa mi z530 ne ulazi u obzir. Nije mi do 50kn za otkodiravanje vec do garancije.

Kaj Samsungi jos uvjek nemaju vibru + zvono??? Pa dobro jel imaju oni neke inzinjere koji tamo rade ili sve manekeni?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=grimreaper]Imam 098 karticu pa mi z530 ne ulazi u obzir. Nije mi do 50kn za otkodiravanje vec do garancije.

Kaj Samsungi jos uvjek nemaju vibru + zvono??? Pa dobro jel imaju oni neke inzinjere koji tamo rade ili sve manekeni?[/QUOTE

na ovim novim je rjesen problem vibra zvono

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako imaš 098, jesi možda razmišljao o SE W300i ?
    Walkman soft, dobre slušalice, vibrira i zvoni u isto vrijeme... Dobar izbor ako želiš preklopni mob... možda nađeš novu sa garancijom u tom cjenovnom rangu... čak mi se čini da je nov u simpa paketu 1200Kn...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico86
    šta to tebi nije ženski mob?

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo
    šta to tebi nije ženski mob?
    Ne! VIše mi je unsex...
    A šta me sad tu zezaš... kad si kupovo svoj mob kupio si ga na ženskom odjelu, vidio sam te... NHF Zero...

@grimreaper: možda je više para ali se dobije bolji mob sa boljom opremom...

Ali ko što sam reko:ja bi za te novce potražio : 6630 (symb), K/D750 ili EL71 (ako hoćeš klizni)
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    EL71
    Operater
    098, 095
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico86
    Walkman soft, dobre slušalice, vibrira i zvoni u isto vrijeme... Dobar izbor ako želiš preklopni mob... možda nađeš novu sa garancijom u tom cjenovnom rangu... čak mi se čini da je nov u simpa paketu 1200Kn...
    Uh, 1500kn??? Walkman mi nije toliko bitan da bi dao 800kn vise nego za slabiju verziju iz tele2 paketa...

Zatvorena tema

Slične teme

1. Kako kupovati rabljeni mobitel
    By kinfa in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 25-02-2007, 12:16
  2. Eksplozivni mobitel
    By brzi in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 10-10-2005, 19:08
  3. Mobitel sa - i mode
    By Beta in forum Ostali proizvođači