Ubiti da... samo što W300i ima i bolji displey, prikazuje više boja... A čini mi se ko da je nekako i bolje napravljen...
Cek, kaj nije W300 isto kaj i z530 sa drugim softwareom, mem karticom i slusalicama? Ne znam za sigurno, pa pitam...Izvorno postao Ico86
Ubiti da... samo što W300i ima i bolji displey, prikazuje više boja... A čini mi se ko da je nekako i bolje napravljen...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A znaci i display je bolji... To nisam znao. Mislio sam da je samo soft i oprema druga, ostatak da je identican.Izvorno postao Ico86
Najbolje ti je malo po forumu pročačkat. Uvijek se nađe dobar mob za manje love nego u dućanu, a imaju ljudi i garanciju![]()
Cini se da ce tak i bit.Izvorno postao šliper
smo spomenut se z530 da je smeće kakavog nema .najviše ekrana pokušaj napravit najajdniji ekran boje itd čstitke uspio ,drugo kad slušašmp3 player i otvoriš krcka na svs strane krči itd ta dva moba su nespojiav,govorim ti to jer ja sam ga imao 1 mjesec i nedaj bože više total promašaj od moba vjeruj mi ,nema za oštrinu slike nego samo boje,bljedo fuj.sve krči zvučnik itd ma kratko katastrofa SE Z530
moja preporuka l2ako ti treba kamera onda l7 il l6
![]()
Slažem se sa preporukom za Benq-Siemens EL71 koju je dao Zerobravo. Naime, danas sam čačkao po tom mobu u t-centru i svidio mi se se iako je klizni(inače mi se ti slide telefoni ne sviđaju ali ovaj mi je nekako legao dobro),ne klima se kad se rasklopi kao neki Samsunzi - djeluje prilično čvrsto i ostavlja uvjerljiv dojam,mali i lagan,mehanizam za otvaranje nije ni premekan ni prečvrst, ima dobar display. Dvije velike mane po meni:
1) tipkovnica - meni je grozna jer se pod prstima osjete ispupčenja - nisu klasične tipke nego nekakva guma ili slično preko kontakata koji se osjete pod prstima i nikako mi ne paše za pisanje poruka
2) već spomenut slab kapacitet baterije - nakon nekog vremena vjerujem da treba punit svaka 2 dana,ovisi o korištenju naravno
Sve u svemu telefon je na mene ostavio jako dobar dojam,sviđa mi se i plastika od koje je napravljen - mislim da ne bi trebale ostajat packe kao na Samsungu D500 nppr., odlično pogođene dimenzije i masa - da nisam već uzeo Motorolu V360v u vip paketu ozbiljno bih si razmislio o tom modelu.
Cura je uzela jucer sebi Z530 i danas sam cacako po njemu. Meni je mob za te novce odlican. OK, ekran nije sreca neka, al s obzirom da je presla sa T230, ovo je za nju super. Po meni mob vrijedi tij 695kn, pogotovo kad se dobije kartica s njim.Izvorno postao Aaron
BTW, ljudi, uzeo sam danas N1110! Mob je ZAAAAKON! Odusevljen sam!
zkj ti je tak dobar?
Zato kaj za 225kn imam mobitel koji savrseno radi ono za sto je napravljen. Nakon MPx200, pravi je uzitak ponovno pisat smsove, OK zvuk, mp3 zvona, izvanredna solidnost mobitela. Ne sjecam se kad sam zadnji put imao tako solidno napravljen mobitel kao ovaj. Bas sam zadovoljanIzvorno postao smogovac
![]()
Mp3 zvona??
Hočeš reći da mogu staviti MP3 kao zvono?
Di ga ima za kupiti?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Dobar si poso napravio, blozer je ljubomoran jer je on meni prodo Z530i. Stvarno rijetkost da se za tak malo para dobije tolko ....Izvorno postao grimreaper
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
imaš u Tele2, koliko vidim za 225Kn...
Meni je mob nekako "minimalistički" napravljen... ali dobro za onog ko samo zove i piše SMSove sa mobom...
niste mi odgovorili dal ima mp3 kao zvono?
@tj1 Ljubomoran?![]()
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
šala ante šala, moram te navuć na komunikaciju. Nego, kad ćemo se nać da mi prodaš DVD sa onom mjuzom![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Pa, malo sam bio skeptican prema tehnickom podatku - midi zvona u mp3 kvaliteti... A eto, zvono mi je neka pjesma gdje neka zenska pjeva, pa pretpostavljam da je mp3.Izvorno postao blozer
N1110 cu koristit kao drugi mob. Tocno to sto kazes, za zvanje i smsove savrsen. I super je kaj je tako solidno izradjen.Izvorno postao Ico86
i ja sam je uzeo za mamu.stvarno je dobar i kvalitetno izradjen,a ta melodija u kojoj pjeva zenska je nekakav realtone.
I za jos neke melodije mi se cini da ima malo kvalitetnije od midija. Jel znas mozda dal se moze nokija s kablom povezat sa kompom?Izvorno postao zmija
Nova sam ovdje ali znam ponesto o telefonima jer sam ih imala gotovo sve.mene zanima jedna stvar;da li sa el71 dolazi usb kabele ili???Thanks
ne moze.ima samo utor za punjenje i za slusaliceIzvorno postao grimreaper
![]()
Imate u vipu samsung x660v sa 490 kn na racunu za 591 kn.Za te pare odlican telefon.Još dobijete i hand's free.
Da li neko zeli kupiti d800 star mjesec dana malo koristen garancija,kupljen kod nas sve ispravno???!!!!Cijena 1500kn
za oglase imaš podforum OGLASNIK i tamo ubuduće stavljaj oglase, a ne ovdije, jer im ovdije nije mjesto...nadam se da te nisam ovime uvrijedio, ako jesam, SorryIzvorno postao chiraz
Zadnji uredio Ico : 21-09-2006 u 17:43
Bookmarks