Kada probam upaliti kompjuter ne dobijem nikakav odaziv na ekranu i cujem jedan bip vise nego sto je to normalno pri botanju kompjutera. To mi se vec dogodilo prosli tjedan i samo od sebe takodjer nestalo. Zna li netko sto bi to moglo biti?
Kada probam upaliti kompjuter ne dobijem nikakav odaziv na ekranu i cujem jedan bip vise nego sto je to normalno pri botanju kompjutera. To mi se vec dogodilo prosli tjedan i samo od sebe takodjer nestalo. Zna li netko sto bi to moglo biti?
Meni se nedavno nije monitor palio, a boot je uredno obavljen.. Kontakti su dobri, kabel, sve.. Rastavio sam komp, reinsertao VGA i memoriju, od tada (kuc-kuc) nema problema. Sumnjao sam u memoriju od grafičke ili u pregrijavanje (mjenjao sam cooler pa sam mislio da je riknuo).
Softverski nebi trebalo biti. Pogledaj ovdje, po tvome bi trebalo biti "CMOS setting error"
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma idem i ja rastavit pa opet sastaviti pc jer ovako mi je stvarno bezveze, ne mogu ni u bios ni u windows, a ni boot sa cd-om. Budem se nadao boljemu.Izvorno postao XLR8R
jel na monitoru piše NO SIGNAL? ako imaš TV out na grafičkoj vidi jel radi ako radi monitor je reko svoje ako ne grafička je rekla svoje...![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Na monitoru nema nikakvih znakova zivota, monitor cu sutra spojiti na laptop da vidim jel radi. To sam i ja mislio da je graficka jer je dosta stara, overclockirana i modirana.Izvorno postao Ifrit
ako ti se stvarno javi jedan beep više nego inače otišla ti je grafička 100%.
Bookmarks