Evo ima još jedan post koji ima isti problem sa V3x. Brijem da je do mreže, ali ne mogu se kladiti (naravno). Probajte zvat službu za korisnike i žalit se, možda ssaznate da je nešto s njihovom infrastrukturom il tak nekaj...
Ima 2 dana kako mi je mobitel poceo gubiti signal. Stalno mi pise "Nema mreze" ili je samo jedna crtica koja pokazuje kolko ima signala. Takodjer mi stalno dolaze poruke "Tko je zvao". Sad bi me zanimalo u cemu je problem? U mobitelu ili SIM kartici (koja je jako izguljena sa prednje strane,ali mislim da je sa onim malim cipom sve u redu). Ako je problem u anteni,jel bi mi mogo netko reci kolko bi dosao servis od prilike?
A SIM karticu mogu besplatno zamjeniti,jel tako?
Operater je T-mobile.
I malo mi je hitno,jel to mi je jedini mob.
Evo ima još jedan post koji ima isti problem sa V3x. Brijem da je do mreže, ali ne mogu se kladiti (naravno). Probajte zvat službu za korisnike i žalit se, možda ssaznate da je nešto s njihovom infrastrukturom il tak nekaj...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Zvao sam ih sada sa drugog moba na kojem ima mreze(SZK). Kazu da nisu imali nikakve radove,promjene i slicno tome na podrucju gdje ja stanujem.
Mobovi od ukucana mogu normalno slati i primati pozive,ocigledno je da je neka greska u mojem mobitelu
Koliko bi kostao popravak antene?
imao sam isti problem i upravo sam flashovao telefon i sad je sve ok....pun domet
Daj mi reci sa kojim monsterpackom i gdje si ga skinuo. Hvala
ovaj rom sam koristio i ubacio sam ga preko RSD Lite 2.0.3, njega googluj pa ces naci.....i naravno potrazi potrebne dravjere za v3x
hvala,ali problem je rijesen bez toga.![]()
A kako si rjesio problem?
Zvao sam SZK i razgovarao sa gospodinom koji je nesto nasitmavao koliko sam skuzio i provjeravao da li su bili kakvi radovi na podrucju od kojeg primam signal. Neznam sta je bilo,ali uglavnom mob sada ima stalno full signal i nema nikakvih problema sa salnjem SMS-a i poziva.
Bookmarks