a koji osim vodatela ima?
Koji je ponudac sat. internet u hr najjeftiniji?
a koji osim vodatela ima?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
nisam bio siguran da samo postoji vodatel u hr, pa sam pitao...
a nisam niti ja siguran..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
a ja jesam
drugih nema osim sensolink-a koji je dvosmjerni i ako nemaš za jahtu nemoj ni gledat![]()
Ali ipak donwload/upload, nije kao vodatel u kojeg cini mi se moze samo jednosmjerni...
Da, a jel znaš koje su cijene dvosmjernog sat. linka
Cijene su za vlasnike jahti![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja sam koristio Vodatelov sat internet i može se u hrvatskoj bez problema... samo treba antenu okrenuti na Astru 23.5 stupnjeva istočno, podesit jedan programčić, i pičiš sa download-om.... zgodno, a i brzina je jako dobra
Potvrđujem. Meni je probleme zadavao jedino windowsov firewall koji zna spustit brzinu ako je instaliran service pack 2. Ali da se to riješit.Izvorno postao GoGs
inače - navodno oko 11 tog Gigabajta ASTRA hoće skinut brzinu da oslobodi resurse, ali i 11 GB je čist OK za onog kome t-com se ne udostoji instalirat adsl na centralu
![]()
Izvorno postao bizz101
a koliko to kosta....milim koliko bi mi trebalo(zajedno sa opremom) mjesecno?
Pozdrav društvo ajde ako netko zna z a Vodatel koiko traže za jednosmjerni internet mjesečno pozdrav
A koliko je to isplativo
ja sam tipu plaćao mjesečno 8o kn pošto mi je bosna blizu imao sam brzinu 256kbs nije tako loše zanima me koliko je kod Vodatela
Sve informacije o Vodatelovom Satelitskom Internetu možete pronaći na adresi:
http://www.vodatel.hr/index.cgi?menu_id=306 I po meni preskupo. Najveća brzina 1Mbps i još pristup putem modema je 320 kuna mjesečno, a flat kod T-Coma bez potrebe pristupa modemu je 280 kn.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks