Evo izgleda da je ova 7300GS malo bolja od x550 pa si od ove dvije uzmi tu. Čak nisu ni performanse u igrama toliko tragičneIzvorno postao mika007
![]()
Evo izgleda da je ova 7300GS malo bolja od x550 pa si od ove dvije uzmi tu. Čak nisu ni performanse u igrama toliko tragičneIzvorno postao mika007
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Hvala na preporuci![]()
uzmi bolje plocu druge marke , jer ove msi bas i nisu na dobrom glasu , pa odi na nesto jeftiniji model i za grafu pikni 7300gt , oko 620kn , apsolutni best-buy .
A koju matičnu preporučaš?
Zadnji uredio mika007 : 18-09-2006 u 20:30
Ne mogu naci cijenu ove Msi , ali od povoljnijih ploca sam slagao am2 konfu frendu sa asrock plocom sa via890 chipsetom , oko 500kn i ploca je odlicna za tu lovu , stabilna i pasivno na chipsetu i sa x1600pro radi super .
Jedno pitanje za znalce. Jel bolje kupit matičnu sa sck 939 ili AM2. Koja će mi zadavati manje glavobolja?
am2 je novi socket koji ujedinjuje sve segmente trzista , zato i je izbacen , i naravno ubacena je podrska za ddr2 , relativno je nov na trzistu i ima djecjih bolesti ali neces dobit glavobolju . ja bi osobno 939 , ddr1 malo bolji , pci-e grafu i dobru plocu i udri brigu na veselje , zapravo i sam imam takvu konfu![]()
Bookmarks