sve upucuje na to da ti treba nova verzija softvera.
sve upucuje na to da ti treba nova verzija softvera.
A to ne mogu ubacit preko usb-a ili bluetootha? Kako da provjerim koju verziju softa imam?
Zadnji uredio Bloodspiller : 18-09-2006 u 07:35
pokusaj na sluzbenim nokijin stranicama ili mobisovoj stranici pod "podrska",ali ja to nisam nikad radio,vec su mi to napravili u servisu,tako da nisam siguran da li se moze kao kod npr. sonyericssona, skinuti sa njihovih stranica.
Definitvino novi soft, jer nemože biti u nečem drugom da ne otvara teme i fajlove koje dobiš sa njim...
Čini mi se da Nokia 6280 ne podržava (kao i većina Nokia) kao SE upgrade softa "od doma", već ga moraš nosit u servis (ako imaš garanciju, onda je besplatno), ili možda kod nekog lokalnog unlockera (ako nemaš garanciju)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
OK. Thanx!
Da,definitivno ti treba novi firmwire. Kako flashnuti mob doma pogledaj ovu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23981
i nabavi program BB5 Reaper 2006 u kojem imas detanjan postupak flasha sa slikama.
E kiki, kiki... Koliko vidim to je za fleshanje Symb Nokia, a ne Series40 Nokia, a jedino si ti spomenuo 6270...
Ali treba imati dobru vezu (znači adsl, poskidati sve te programe...), pa mi se čini jednstavnije i sigurnije je odnjeti kod nekog unlockera ili u servis, je možeš biti siguran da ti neće ništa zeznut... a ovako uvijek postoji neki rizik...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks