Možda nisi dobro pospajala sve konektore na mobu?![]()
Sumnjam da ti je flash "ostario"
rastavljala sam sinoc mob i skinila cijelu donju maskui vratila i sad upalim bljeksalicu i svijetli upola manje!!! nist se ni ne vidi. jesam shebala nest ?((( ili je to istekao onaj ograniceni period flasha kao
?
Možda nisi dobro pospajala sve konektore na mobu?![]()
Sumnjam da ti je flash "ostario"
Ako je prije otvaranja bilo sve ok sa bljeskalicom onda si nešto zahe....![]()
![]()
vratila sam sve. normalno je maska sjela... i nema se sta spajat samo naglavim masku u one rupice di je predvidjenoi skljoc i gotovo
a sad ne svjetli bas
![]()
A možda si tijekom vađenja maske, slučajno, malo povukao i bljeskalicu, tj možda ju je maksa povukla i onda su se neki kontakti malo odspojili, pa možda zato slabije... ili si ju ti možda slučajno "otkvačio" ako si čistio mob ili nešto...
pogledaj kontakte...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ico86
ne kuzim se bas u te kontakte i zicice ZENSKOjbg
al bitno da sam ja znala rastavit hahahahh
![]()
![]()
Jesi sigurna da taj slabiji rad flasha nije samo do tvog feelinga![]()
I to je moguće...često je tako...
Izvorno postao andrija
100% radi samo 50% manje nego inace
uvjerena, sigurna, apsolutno ne radi koliko je radilo do jucer..valjda znam svoj mobprije bas zaslijepi a sad....nist..ni za k. osvjetli 5 cm..a prije cijelu prostoriju
![]()
probaj opet rastaviti, i vratiti kako je bilo. Mozda se neka zicica ili nesto pomaknulo
iPhone 5s 16 GB
Da... možda se neka žičica pomakela... ja bi ponovo na tvom mjestu rastavio mob, malo pritisnou "blic" (ali lagano, da nešto ne strgaš) i onda prije sastavljanja, uplaio mob, provjerio da li radi normalno, i ako radi, sastavio ga nazad...![]()
A mozda ti je nesto upalo izmedju LED-ice i stakla od maske. Probaj pocistiti malo taj prostor.
(Znam, nije bas vjerojatno, ali eto, nagadjam.)
da nije iscurio neki plemeniti plin?![]()
Izvorno postao haloBing
![]()
![]()
![]()
ta mi je jedna od žešćih...
Ma nije imalo što iscuriti... radi se o dvije diode...
vjerojatno neki kontakt nije dobro "sjeo"...
dobra, dobraIzvorno postao haloBing
![]()
Bookmarks