Mađarsku pizzu...
NJAMI!!!
Što danas imate za ručak?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mađarsku pizzu...
NJAMI!!!
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ja se furam na golog kuhara!Ponekad me dođe gušt da nešto zbrčkam i čak i dobro ispadne
inače ROŠTILJ RULEZ!!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
ja rižu sa paprikom i mesom. to je fino.
Volim sve čušpajze pogotovo ako su ljuti, obavezno mora biti ljutih feferona unutra.Poslao: andrea
a kaj se čušpajza tiče, to sumnjam da volite,ha? ja recimo volim i grah, i kelj, i poriluk, i mahune...ma sve. Od povrća sve osim peršina i celera.![]()
pikantno ha? i ja volim pikantno
Koje društvo gurmana, tko bi rekal.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sad sam se nažderal mortadele sa maslinama i paprom ...
ljuto ne volim nikako. jednostavno ne mogu jesti ljutu hranu.
pa čak ni s roštilja. ak je ljuto, nema šanse. pa makar umrla od gladi.
moj buraz i stari vole ljuto, i uvijek kad idu po špeceraj kupe ljuti ketchup, ljuti ajvar...sve ljuto....ja poludim na to![]()
e moj floorkilla, ja sam se nažderala znaš čega?
jedne jabučice i jedne mandarine.
zadnje sam jela u 15 h i 30 min. I to sendvič u hamby pecivu sa sezamom, i 10 dkg pariške s povrćem + jedan paradajzek.
i to je u biti sve, plus to voće i nesić ujutro...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Pa o čem se radi Andrea, šefica aždaja ne dozvoljava pristojnega gableca ili vaga upozorava da je počeo celulit party?
brijem da svaka ofako razfijena žena ima celić party negdje na sebi....pa da ti budem iskrena nemam ga baš puno, ima ga ali ništa strašno. Party je pod kontrolom!!
nezadovoljna sam sobom pa malo kontroliram prehranu.
ali nikako da bez slatkog izdržim.![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Da da što pikantnije to bolje. Naš kak mađari zovu feferone? Jedešpečeserešpeče.Poslao: flOorKilla
pikantno ha? i ja volim pikantno![]()
Sad cu ja zvucati kao prava dobra domacica nakon sto su ostale cure priznale kako bas i nisu lude za stednjakom,ali JA OBOZAVAM KUHATI!Bilo kada,bilo gdje i bilo sto zbilja.Nisam neki rob recepata,zapravo ne sjecam kad sam zadnji put napravila nesto bez da bar djelic nije izmjenjen po mome i u tome mi je najveci gust jer nema sanse da opet ponovim nesto ako dobro ispadne jer se ne sjecam vise na kraju sto sam sve utrpala unutra.To je lutrija..
Inace,kao i @Mobyfanica,vise volim zacinjenija jela,volim sve vrste riba i plodova mora,ali i divljac(najdraza mi je zecetina).
jel zeca sama kolješ? ili kupiš filete u mesnici,inače kuham i jedem sve osim hladetine.
Poslao: Mobyfan-ica
Da da što pikantnije to bolje. Naš kak mađari zovu feferone? Jedešpečeserešpeče.![]()
Jedešpečeserešderešse!
Bookmarks