Ok, onda mi objasni koja je to prednost Series40 v3 softa iz NJoke naspram onog u W810.
Po meni W810 ima bolje upravljanje kamerom, bolje upravljanje mp3-om, lakše povezivanje sa kompom...
Što je znači konkretno bolje na Series40 v3?
Ok, onda mi objasni koja je to prednost Series40 v3 softa iz NJoke naspram onog u W810.
Po meni W810 ima bolje upravljanje kamerom, bolje upravljanje mp3-om, lakše povezivanje sa kompom...
Što je znači konkretno bolje na Series40 v3?
Meni osobno kod moba nije bitno upravljanje mp3cama, jer zato imam mp3 player, a kameru na mobu koristim, ono više slučajno, ako baš nešto naleti, pa nek se nađe...
Konkretno, kod nokinog softa na 6280 mi je čak bolje i upravljanje kamerom, jer ima više rezolucija zaslikanje, njih jedno 5 (1600x1200, 1280x960, 640x480, 320x240 i 160x120), tako da možeš birati, a W810 ima samo 3 rezolucije što mi je pomalo glupo i što mi smeta...
Od ostalog, S40 soft na 6280 mi je bolji jer se može dobro "personalizirati", i možeš odabrati 4 izgleda menija, ikone mejenjaš tako da napraviš temu, ili skineš temu koja ima drugačije ikone, što znači da nemoraš spajati mob i komp i doslovno prćkati po mobu da bi promjenio ikone... i koliko sam usio primjetiti, soft je brži na 6280 nego na W810...
i ono što mi se stvarno super sviđa na 6280 je pisanje poruka jer je ono izvedeno u "symbian stilu", tj prvo upisuješ primatelja a onda pišeš poruku.
i jedna poruka stane na ekran, znači nema "listanja" kao kod W810 da bi pročitao poruku... To mi se sviđa, jer sam se na to navikao kod 6630...
A jedna velika zamjerka za soft od SE-a je ta št od modela T610 pa sve do modela W810 nisu napravili neki veliki pomak u softu, već su ga samo malo "poboljšavali" i meni osobno je pomalo "dosadan" soft od W810...
Svako ima svoje mišljenje, ali ja sam mišljanja da je 6280 bolja kupnja...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Imam 6280 a do prije par dana sam imao i k750 (koji je po funkcijama skoro identičan w810) pa bi ih ovako ocijenio
6280- odličan ekran, velik, dobro vidljiv i na suncu, odličan video, puno bolji nego na k750, fotke slikane po danu su jednako dobre, mozda su čak i malo zivljih boja, fotke u mraku su puno lošije, jako slabi blic, nemogu se uopče usporediti sa k750, softver je odličan, brz, ima nekih sitnih bugova ali to se da riješiti, puno brzi prijenos podataka, intrrnet stranice svih vrsta preko opere otvara za par sekundi, baterija mi drzi dva dana, malo klimav menanizam ali sam se na to več navikao
k750-odlične fotke, čak i u mraku, lošiji video, mp3 player odličan, dobar softver, mob je čvrst i kompaktan, i nakon godine dana nema škripanja i pucketanja, odlična baterija, drzala mi je i 6-7 dana, bio sam jako zadovoljan njime.
Ako bi morao birati ipak bi uzeo 6280, najviše zbog odličnog ekrana i 3g.
PREDATOR
Bookmarks