Koristio oba 2 moba, 6280 puno bolja po meni, elegantniji izgled, brzina, ekran, w810i mi više onak djeluje ko neki jeftiniji mob. Tak da bi ja uzeo 6280 na tvome mjestu![]()
Koristio oba 2 moba, 6280 puno bolja po meni, elegantniji izgled, brzina, ekran, w810i mi više onak djeluje ko neki jeftiniji mob. Tak da bi ja uzeo 6280 na tvome mjestu![]()
ja bi uzeo 6280 iz vise razloga,bolji video,veci ekran,ljepsi mi je(subjektivno),nemoj se zamarati sa ljepsim slikama na w810,razlika je minimalna,tek se vidi na kompu.
oba su dobra i tesko je odluciti jer razlike su minimalne.6280 ima bolji softver i zaslon,podrsku za 3g,a w810i bolju kameru,rds fm radio i karticu od 512mb u paketu,ali ponavljam,razlike su minimalne.![]()
Nedavno sam uzeo W810i i oduševljen sam. Pogotovo ako ti treba mp3 player. Dobiješ 512 MB na memorijskoj kartici i vrlo dobre slušalice.
Nisam koristio 6280 i ne znam kakav je, ali preporučam W810.
6280
- glavne dobre osobine: video snimanje nevjerojatne kvalitete, velik display sa 320x240 rezolucijom, 3G (brijem da ti to ionako ne treba)
-glavne loše osobine: glomaznost, bugovi u firmwareu, loša reprodukcija mp3 (u usporedbi sa walkman mobovima), iako ima 2 mpx fotke ne ispadaju ni približno dobro kao na W810 (jedino u savršenim uvjetima osvjetljenja, onda su podjednake)
W810
- glavne dobre osobine: mp3 reprodukcija najbolja od svih mobova, najbolja kamera od svih sa 2 mpx, dimenzije, jednostavna nadogradnja softwarea sa neta, jednostavno spajanje na komp
-glavne loše osobine: fizički malen ekran, prosječan video
Iz ovoga se vidi moj favorit --- > W810![]()
6280 bih preporučio tkđ., pogotovo ako si napaljen na velik ekran
Ali, Andrija, zaboravio si navesti jednu veliku razliku između ta dva moba, koja je kod mene skoro pa presudna...
A to je softver... I on je definitivno na strani Nokie 6280 koja ima Series40 v3 soft, koji je u svemu bolji od SE-ovog softa osim u reprodukciji mp3 ca...
Ako ti netreba mob za slušanje mp3ca, onda je (po mom), 6280 bolji izbor...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ok, onda mi objasni koja je to prednost Series40 v3 softa iz NJoke naspram onog u W810.
Po meni W810 ima bolje upravljanje kamerom, bolje upravljanje mp3-om, lakše povezivanje sa kompom...
Što je znači konkretno bolje na Series40 v3?
Bookmarks