...dan poslije?Poslao: Mobyfan-ica
I ja obožavam ljuto niš nije preljuto za mene.![]()
![]()
Sve slatko,osim onog što sadržava grožđice.
Najviše preferiram čokoladu i kolače.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...dan poslije?Poslao: Mobyfan-ica
I ja obožavam ljuto niš nije preljuto za mene.![]()
![]()
ja ti kupim milku od grožđica...ti popapaj čoksu a meni ostavi grožđice....Poslao: Eminem
Sve slatko,osim onog što sadržava grožđice.
Najviše preferiram čokoladu i kolače.![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Hehe...Poslao: dmi
...dan poslije?![]()
![]()
![]()
...moj igrač!Poslao: Mobyfan-ica
Hehe...![]()
![]()
![]()
Kod mene je to ovako:nema lose cokolade,sladoleda ili kolaca.Sto ludje kombinacije to bolje al ipak nekako mi je najdraze sve sto ima ljesnjake.
Poslao: Mystique
Kod mene je to ovako:nema lose cokolade,sladoleda ili kolaca.Sto ludje kombinacije to bolje al ipak nekako mi je najdraze sve sto ima ljesnjake.
![]()
to je prava cura!
dobro dobroPoslao: dj_velja
![]()
to je prava cura!![]()
cici mici na šibici (orasi na štapiću preliveni karamelom) al to se jelo za vrijeme komunizma, ..biga ja nisam bio djete milka čokolade, ak smo imali putovnicu bili smo sretni!
bemu tomo pa nisi ti tako star! Ili si samo mladolik?
Ja se sjećam kad bi ko djete za Božić ili Uskrs ili takvu prigodu dobio izvana (inozemstva) Kinder jaje, a toga tada nije bilo za kupit u YU. Veselju mom i moje sestre nije bilo kraja. To mi je bilo nešto najdraže. Naravno, sad kad toga ima koliko hoćeš sam se zasitio i nije mi niš posebno... iako i dalje volim Kinder jaje... posebno igračku!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ha ha ,ma nisam star samo sam rano ostario,al ovo za kinder jaje imaš pravo.Mi kad smo išli u Graz kupili smo par milki i mogli smo buraz i ja dobit svaki dan jedan red čokolade, smješno al je tak bilo, a limenku soka su imali samo frajeri.
LOL![]()
![]()
Da, da... ah, dobra stara vremena, malo je bilo dovoljno da nas se zadovolji...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
bilo je love, a nisi niš mogel kupit, sad nema love a ima kaj ti srce želi
i meni je pokojni deda donosio iz Njemačke, jer je tamo radio, Kinder Jaja ali ne 1,3,5,10 nego onaj cijeli paket. imala sam tonu tih igračaka...neznam gdje su završile.
Sve kaj je slatko u enormnim količinama!
uhhh kinder jajčeka rasturaju!
ja kad sam bio mali ždero sam to na veliko, još uvjek imam negdje kutija sa tim igračkicama
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kinder jaja rulaju!![]()
griote
bajadere
...ma najbolje su 3 za 10 na placu!
kad me panika čopi onda trpam u sebe svašta samo da je slatko
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
tako i ja ali samo jednom u mjesecu....to je onaj dan u mjesecu...
fucking mjesečnica (kao pristojno rečeno)![]()
Kaže se 'penzija'![]()
nije nije penzija, penzije su male kod nas u RH, a mjesečnica dolazi u većim količinama![]()
Bookmarks