koji trilian si stavio?
imam v3 basic i nije ništa instaliravao (samo pita za QT codec za video razgovor...)
koji trilian si stavio?
imam v3 basic i nije ništa instaliravao (samo pita za QT codec za video razgovor...)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Sori, nije Media Player nego Quick time player. Nemam pojma za verziju Triliana, nema ih u popisu programa-ikonu Quick playera mi je izbrisao s desktopa ali izgleda da ga još ima instaliranog.Izvorno postao V3rt!g(o)
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
pa qt će ti ostati kao dio firefoxa, ali probaj ovo kaj sam ti napisao jer bi ti onda svaki put kad neš ideš skidat trebao izbaciti upit što hoćeš s tim fajlom napraviti...
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
kao sto je rekao view & edit actions i pronadjes koji file otvara quick time i stavis da se spremi na komp
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Evo, kolega Zerobravo mi je pomogao via ICQ.
Maknuo sam skroz taj QuickPlayer, imao sam ga još u Toolsima odn CP.
Sad opet skida u Download inbox.
Hvala svima na pomoći!![]()
U Mobisu!
nekako te vidim kroz par dana kako plačeš da ti se ne pokazuje quicktime sadržaj u stranicama![]()
al ajde, ako ti radi onda job well done![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Ne kužim?
Inlight me!
U Mobisu!
Bookmarks